Caută
  • Dan Izvernariu

Vivercontraluz: Dupa UN AN

Invatatura este confirmata prin ideia ca "NU TOT CE PARE AR PUTEA FI ,PRECUM NU TOT CE ESTE , ESTE CUM CREZI " Am facut mereu o mare, mare gresala in viata mea atunci cand am ales persoane , in viata mea, crezand ca acestea "au stofa" insa nu cunosc valoarea.

Adevar?!

Adevarul este ca in principiu toate persoanele au constiinta, au dreptul la a analiza si a decide, putine, extrem de putine fac aceasta corect, just sau chiar aprofundeaza din ceeace primesc si prin urmare ,observ ca nu toate persoanele ce se prezinta evoluat chiar sunt competente pentru aceasta macar ca posibilitate.

Prea putine pretuiesc sau observa "cadoul vietii". Eu, am ratat aceasta in trecut, din acest motiv spun, azi, observand ca nu sunt unicul dar sunt din clasa celor vindecati.

Imaginea : Dan Izvernariu , España 2020, Tarragona de Ree Jimenez Hernandez


Gresala mea de a crede, invatat fiind sa ma prezint asa cum sunt si de buna maniera si intentii m-a dus in viata la lupte si chiar dezastre ce nu le pot imputa nimanui, exceptand mie insumi, despre terti am tot sperat ca "nu a stiut pentru ca nu a avut oportunitatea" dar ca acum o au si vor fi altfel . Nu! Nu a stiut nici macar sa pretuiasca incadrandu-se astfel la categoria "margaritare pentru porci".


In virtutea LIBER ARBITRU, liberal gandit, nu avem dreptul sa judecam pe nimeni pentru modul de viata ales, pentru optica, pentru ce face dupa cum gandeste (sau ,nu!).

Avem doar o singura posibilitate corecta , aceea prin care alegem EXACT ce cautam si nu "ce ar putea fi" iata a doua, strada gresita in decizii sau alegeri.


Oamenii in baza experientei proprii, a limitarii, a caracterului in sine diferit de la persoana la persoana devin ceva. Acel "ceva" ades este frumos imbracat in norme, nu si in realitate. De aici probelema celor ca mine ce , cred, pentru ca nu pot inchipui ca cineva se poate prezenta altfel decat este inseland suflete.


Am vrut sa vad! Mi-am spus, "o vacanta" indiferent de cat costa pentru un "doctorat" in care teza aveam sa probez faptul ca am dreptate. Chiar am avut! Mia Culpa!Ii spun lui Reme acum doua zile, "de cand te-am cunoscut, ma simt precum particula de apa imbibata pe o minge de tenis , ce odata rotita imprastie particule in spatiu. Acestea nicodata nu mai revin la minge." precum eu nu voi mai reveni la casa de origine. Este un sentiment ciudat!

Sunt tot mai departe , dupa ce am mai survolat odata pamantul initial dupa o lunga absenta de 20 ani, sunt tot mai departe precum cometa ce o vezi odata in viata si...adio!"


M-am nascut fara voia si acceptul meu intrun loc, la maturietate am plecat schimbad 180º intreaga viata si conceptul ei de a trai.

Azi, azi ma simt eliberat insa incarcat cu confuza ideie..."putea fi altfel de la inceput."


5 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate