Caută
  • Dan Izvernariu

Tantrica planta (4) Spatiu/timp

Actualizată în: 6 Sept. 2020


Cred ca imaginatia este un act reflex al logicii in stare relaxare in care gandul fuge facand conexiuni. Nu am sa insist asupra acestu i fapt nefiind profesionist precum,nu cred ca cineva poate spune azi ce este Inconstientul. Nimeni insa, observ, nu poate imagina ceva ce nu exista, nu exista macar ca minima informatie in memoria proprie. Astfel afirm ca nimeni nu poate creea ceva daca nu este inspirat ...ajungem in cerc vicios!? Observam ca in Ev Mediu (i.e) , lumea povestea fantasmagorii legate de vrajitorie, demoni, Iad, Diavol, Vampiri, Fecioara Maria, Isus, etc. Ei vorbeau despre lucruri inexplicabile la acel nivel de cunoastere. Nimeni dar absolut nimeni nu a vorbit concret despre UFO descriind obiecte asa cum azi sunt descrise in detaliu: Uneori similar dar niciodata in detaliu. Recent, anii 70s s-a vorbit enorm despre UFO , cu detalii exagerate pana la rapiri si interioare de obiecte zburatoare neidentificate. Ce avem in comun in aceasta "ecuatie"?

Observam ca in Ev Mediu, cauza a saraciei . a lipsei de higiena si a hranei corespnzatoare, ades toxica, s-a "aberat" : viziuni, profetii etc. ; precum in anii 70s Sec. XX , contrar, civilizatie si bien estar ,in plus droguri si alterare a constiintei se vorbeste despre... lucruri ciudate: OZN , rapiri, paranormal, poltergeist etc. Clar, lumea in Sec XX incepe sa aibe informatia tehnica ce a mai dezvoltat imaginatia aducand lucruri noi..precum Radio Tesla spre exemplu, un alt mister al vocilor de "dincolo". Vorbim in fapt despre alterarea constiintei. Acum, cum formeaza gandirea astfel de imaginatii din lipsa de informatie doar prin "Inconstient" pentru mine este un mister. Eu personal nu doresc sa lamuresc nimic, incep insa sa cred formand o opinie ca alterarea constiintei invreun fel (ca mod) ca este o modalitate de a accesa teoria spatiu/timp a lui Albert Einstein.

De aici, nu mai pot comenta..pentru ca nu imi pot magina nimic clar.


♫♫♫

"Who are you to wave your finger? You must have been out your head I hole deep in Marijuana waters You practically raised the dead"

The Tool Band _ The POT Trad: "„Cine ești tu pentru a flutura degetul? Trebuie să fi fost n afara capului tau M-am adâncit în apele Marijuanei Iar Tu ai înviat practic morții "

Tantrica planta (3) Banalitatea raului <<< link

1182 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate