Caută
  • Dan Izvernariu

Tantrica planta(2) Tarkok

Actualizată în: 2 Sept. 2020

Povestea mea nu este o fictiune, daca totusi este, acesta este confirmata de doua persoane, Eu si Ea intro noapte tantrica in aer liber in gradina casei de vacante de la munte din intunecata padure de pini in timp ce ne relaxam in jacuzzi. Cum este posibil ca doua persoane sa aibe aceeia-si viziune?! Sierra, Albalade de Zorita , España h: 03:15 a.m., 2020 Aug, Jacuzzi in aer liber in plina padure de pini. Dupa zile intregi de plaja liberala in Tarragona, optm pentru cateva zile la munte, in casa de vacanta a ei din Padurea Intunecata de pini.

Este noapte profunda, doar lumanariile portocalii mai lumineaza scotand la iveala contururi.

Ceva imi aminteste in linistea profunda a padurii intunecate de Twin Peaks a lui David Linch , de straniul naturii noaptea in care auzi sau vezi lucruri ce in mod normal nu bagi in seama incercand sa explici... .

Lemnele uscate troznesc in padure undeva indepartat.

Ea se panicheaza usor, se ridica in picioare uitand ca este complect goala si incercand sa sfredeleasca cu privirea intunericul se arata nelinistita spunand "Auzi..auzi...". Eu, imi continui meditatia privind o clipa la nelinistea ei.

Imi spun, in proprietatea privata este greu de crezut ca ceva rau se poate intampla.


Starea ei imi tranzmite inspirandu-mi instinctual o usoara neliniste. Totusi continui sa meditez.

Ea pare acum pantera ce sta la atac pe marginea bazinului ce are motoarele oprite lasand linistea noptii sa ne patrunda.

Gandul imi fuge la "tipul cu topor" ascuns undeva intre pini. Acest gand imi da de furca cu stabilitatea controlului. Ma mai gandesc si la aventurierul voayour familiarizat cu carariile ascunde ale boschetiilor stiute doar de el in noapte. A doua varianta, ma linisteste, presupunand.

Lemnele continua sa trosneasca surd undeva in padure, in apropiere dar de acesta data noi ne continuam sederea ignorand si fumand de voie.

O linistesc amintindu-i ca "animalele salbatice ies noaptea la vanat, gardul casei ei din bare metalice ce inconjoara intreaga proprietate, este insa mult prea solid si prea inalt ca sa-l sara".


Se aseaza la locul ei linistita cumva de explicatia in care sincer nici eu nu prea credeam.

Fumam, fumul greu inecacios insa parfumat al "plantei"iar masajul usor lasa intreaga musculatura relaxata . Lumanariile groase portocalii ,le-am luat cu noi din dormitor pentru a incalzi luminos atmosfera noptii de afara pe cand stam in apa. Tot ele dezvaluie in distanta scurta spatiul in care ne aflam din gradina.

Pare un film cu scena erotica ciudata in subiect horror misterios , american, in care de aceasta data sigur nu va fi intrerupt de trecerea unui tren sau, acel penibil telefon ce ...suna si suna si iar suna rupand acctiunea!


Cu privirea exterioara , dupa un timp, incep sa vad...incep sa vad silueta neagra neclara definita ce ne observa din desisul alaturat casei de unelte de gradinarit.


Imi spun in sinea mea "m-a luat flama, asa ca tac...", tac ca sa nu tranzmit, "excursia rea".

Ea, isi strange parul la spate privind catre mine, dar brusc isi intoarce capul catre directia ce intocmai eu am vizat mental cu privirea exterioara, ceva, fara ca sa spun nimic un moment in urma.

Acum priveste si mai speriata, eu insa caut sa o calmez pentru a nu intra in panica.

Ii explic ca eroticul rezolva tot, chiar si "imaginatia" , oare, am imaginat amandoi acelas lucru , catre acelas loc. Imi reprosez incaodata ca nu mi-am cumparat arma preferata din comoditatea obtinerii actelor ca umblatura.


TARKOK


Se numeste Tarkok. Asa se prezinta aparand de nicaieri din intuneric.

Un batran african, dupa nume probabil din Kenya(?!) ; dupa el taraste un imens lant greu cu zale mari ca de ancora de vas.

Are parul alb ce contrasteaza cu negul fumuriu, pare a fi undeva la 80 si de ani, vorbeste in portuguêsa cu dialect.

Ea, nu intelege mai nimic din aceasta, ramane goala si perplexa in picioare privind la neasteptata aparitie din strafundul curtii din spate unde stam in jacuzzy.

Lantul pare sa nu se termine ca lungime si acesta trece in intuneric venind curbat in sus de undeva din afara proprietatii cu gard inalt prelungindu-se dupa acesta in sus...inspre cer.

Semiimbracat pare un sclav al Sec.16 , tarand dupa el cu zgomot profund si pierdut ,lantul greu continuat in noapte catre cerul fara stele, Luna...

Acum amandoi suntem ca paralizati de emotie, cine este acesta, de unde a aparut, ce vrea si ce putem face ca sa scapam de el?

Ii inteleg doar cateva cuvinte portuguêse in amestec cu afro, intre acestea inteleg ca ii cere ei sa-l ajute sa traga acel lant de care...este ancorata Luna Neagra. Vorbeste pe un ton jos, absent ca si cum ar fi normal sa se afle in proprietate,la acea ora, in mijlocul nudistilor fapt de care cu atat mai putin se incomodeaza. Cerea sa fie ajutat sa intinda sau sa traga lantul. Ii se adreseaza ei, nu mie.

Ii traduc in español, iar ea...neasteptat se pune sa-l ajute targand amandoi acum de lant cu miscari lungi, ondulatorii si cu forta corporala vadita ca un fel de dans ritualic afro.


Interesant, spun, amandoi am avut in acea noapte acelas vis. Blog anterior seria "TANTRICA PLANTA (1)" link>>>


213 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate