Caută
  • Dan Izvernariu

Samhain 2020: Viitorul a inceput ieri

Pregatiri intense in casa din "Padurea Intunecata de pini".

Am inceput restaurarea gradinii cu pini ce inconjoara casa, ...o curatenie generala ca dupa doi sau trei ani de nefolosinta a locului.

Semineele sunt pe placul meu, nu sunt un piroman convins insa imi plac tehnicile de stivuire a lemnelor astfel incat semineul se va aprinde din prima fara efort sau combustibil fluid.

Cele trei masini de gama inalta au fost transformate pentru o zi in masini de evacuat resturi si material uzat si nefolositor. A fost greu sa ma lamuresc singur ca trebuie sa car gunoi cu Jaguarul classic, in fine, nobletea parca mai si obliga ...nu?!

Forfota mare, casa cu etaj ce da si ea mult de lucru. Multe camere, spatiu mare, ...multe de facut!


Cu toate dotariile moderne actuale in interior si curte, va fi casa in care peste 15 ani ne vom retrage .

Cumva, planuiesc , planuim inca de acum viitorul de peste 15 ani sa spunem ce din perspectiva sociala generala nu pare de incredere.


Viitorul intuit din 2010

In anul 2010 (6011) ne-au fost prelucrate in sesiune de Mare Loja cateva aspecte generale privind tendintele sociale.


In acest sens , gradele superioare am fost informate ca , citez din memorie : " In scurt timp ,va veni un fapt ce va schimba intreaga fata a societatii pe planeta. Nimic din ceeace suntem obisnuiti sa stim nu va mai fi la fel. In acest sens, sfatuiesc orientarea celor care nu dorm inspre constituirea de grupuri sociale de incredere ( prieteni, familii, cunoscuti) dispusi sa investeasca in interiorul tarii ( Portugal), departe_aproape si discret pozitionat , in urbanizatii private la minim 100 km distanta de metropole."autosustentabile, "_ GLTP , Serenissimo G.Comandor M.:P.: daS.: 2010(6011), Lisboa Valley.


La inceput, atunci la acea data, am crezut suspectand doua posibilitati, Statul de Alarma vazut prin gray state, sau o posibila distrugere ecologica reflectata in crize sociale si riot fara control.

Actualmente, parte este realizat, intreaga economie ca sistem fragila a planetei a fost oprita pentru trei luni.

Din aceasta paralezie totala nu ma astept la nimic bun, in plus dictatura sanitara ce a pus jos moralul social sau cei 80-90% platitori de taxe si impozite cu fiecare an mai inglodati in datorii si cu atat mai mult nefericiti si fara sperante optime de viitor.

Adevarata sau nu " profetia" Marelui Comandor, asa cum situatia se prezinta actual ar putea in orice moment sa izbucneasca criza profunda, revolta si caderea civilizatiei.

Pare imposibil?

Eu sincer cred ca nu, dar...poate aberez.Cred in exemple istorice!Pe Titanic cu jumatate de ora inaintea scufundarii situatia a fost identica.

Cei bogati au plecat cu prima barca, cei sceptici au preferat sa asculte muzica si sa mai beie in pahar, clasa de jos a fost inchisa in cala vasului iar in fianal a venit " incredibilul" dezastruVisul inca din adolescenta, al meu si a lui Reme a fost si este sa traim liberi, sa ne putem elibera in ce nu suntem inca liberi, sa traiim asa cum simtim momentul, nu sa fim marionetele cuiva sau obligati sa facem aceasta prostitutie intelectuala ieftina .

In viata, amandoi, in mare parte am reusit acest lucru rau vazut de intriganti si sarlatani sociali cu acte in regula, blamat de prosti si omis de ignoranti. Acest vis ,trait separati in doua blocuri politice opuse dupa " Cortina de fier" in care dejectia indoctrinarii fasciste sau socialist comuniste era identica!


Intro viata scurta si plina de frustrari, nu merita sa fi sluga, soldatul si lingaul celui ce niciodata nu a platit munca la adevarata ei valoare

1022 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate