Caută
  • Dan Izvernariu

Raiul in izolarea sociala


Timp de cateva luni, anul trecut 2019 si anul acesta la inceputul lui ,pana in Martie 2020, am experimentat cu Reme izolarea. O izolare 100% fata de societate , departe in aceasta padure intunecata si misterioasa d pini. Experimentele au constat in "departe de turma" , de metropola dar cu toate conditiile ultramoderne a villei noastre de vacante.

Internet ultrapid, Tv pentru informare iar...cheminée , baie cu sauna si jacuzzy exterior , ca sa intelegi ca nu am dus lipsa de nimic.

A fost o experienta de cuplu, pentru a vedea cum ne descurcam doar noi doi in izolare totala, intro vila imensa, cu un parc aferent al proprietatii la cca 150 km de Madrid. Suntem la inceput, iar acest test a fost unul dintre multele ce involuntar "am vrut sa vedem daca functioneaza" si... a functionat. Detinem cam 1 luna jumatate cumulat de izolare impreuna in 4 etape ,pana la data actuala. La fel mai cred ca avem cateva sute de ore in noapte petrecute noapte in gradina de pini, discutand la un pahar, doua... . Este important sa discuti in cuplu , sa planifici, sa proiectezi, fantezia este distractia cu o singura conditie, sa ai cu cine si sa nu iti pierzi timpul cu baliverne sau sa nu survolezi intimul celuilalt, deschis fiind pentru " a te prezenta" in acest context. Treptat am constata ca amadoi suntem liberali, acei "open mind" si extrovertiti. Putea fi un ghinion acest "mic" aspect la inceput de drum insa nu a fost asa. Viata este superba. Este superba cand lucruri interesante se intampla. Unele surprinzator dar placut, altele de la sine conduse de vointa inconstientului comun. Recent ne-am reunit patru cupluri cu diferite varste pentru acele chefuri antice romane , cu 24 din 24 , varste diferite, ocupatii diferite insa persoane educate, liberale, eliberate pentru un weekend prelungit cu cateva zile. Rezultatul?! Cel asteptat. Acel excelent UNIO in CHAO , ordinea fiind cumva de la sine , din bun simt, caracter si educatie. Este excelent sa traiesti aceasta amestecatura de activitati in care fiecare face ce vrea si inca ceva util celorlalti.

In acest rastimp, afara este toamna catre iarna in Padurea Intunecata de pini, la Tv se anunta Pandemia, in retelele sociale timp pierdut , in metropola confuzie si politica cu contribuabili derutati dispusi sa mai plateasca si maine o alta incompetenta lipsita de morala si relevata in ...numere.
1132 afișare0 comentariu