Caută
  • Dan Izvernariu

Platja Del Torn. Apus de soare

Tarragona, Catalunya , Aug. de 2020 Sunt peste 35ºC+ si o umiditate de peste 65% ,azi. Practic respiri umiditate. Masca medicala se comporta ca un filtru umed ce este mai rau decat un filtru uitat plin de praf . Prin al doilea mai poti respira! Masca este obligatorie pe strada si in spatiile publice. Mai mult, paranoicii medici (implicat probabil in politica) au decis ca si fumatul in public contamineaza, cu toate ca statistica din spital arata ca peste 80% infectati si in stare grava sunt nefumatori. Este epoca idiotului aseptic, paranoic, hipohondru, nefumator, anti alcool, vegetarian ce a trait o viata intreaga in dezinfectanti si presupun ca s-a masturbat folosind prezervativ si manusi de unica folosinta ca sa nu se autoinfesteze. Acesta ar putea fi viitorul in "Noua Normalitate" din "Noua Ordine Mondiala" in care sclavul banului de ieri este azi sobolanul guvernamental pe care medicii maniaci experimeteaza cautand solutii la efecte , niciodata la cauze. Ne indepartam astfel de plajele adiacente Tarragonei 800m-2,5 km , plaje organizate in care ipohondrii isi fac rezervare (daca o prind!) ca sa isi prajeasca soricul alb lipsit de vlaga si de vitamina, ori de defensa naturala asteptand probabil moartea imprevizibila .

In acest rastimp optam pentru un cca. 50Km dus si 50 intors la o plaja liberala in vecinatatea Tarragona. Gonim Jaguarul pe sosea, il umplem de praf pe drumuri "laterale"...dar merita Adica, preferam sa consumam benzina si timp decat " sa-mi pun prezervativul inainte sa intru in apa". Platja Del Torn, (Plaja Torn*) ne ofera linistea padurii de pini, peisajul usor montan si o terasa discreta in care cei ce deservesc mai inchid ochii sau pur si simplu "nu vad" ca fumezi. Lumea aici ,liberala, nu este idioata, aici nimeni nu are nimic de reclamat, nici de masca, nici ca esti nud la masa, nici nu se incomodeaza de optiunea sexuala. Pur si simplu faci ce iti trece prin cap, fara sa deranjezi.


Spre seara tarziu inca stam in Mediterana ce pare ceai si la ora 20, aprindem un kanuto si punem un blues album in HQ audio. Reme are chef de joaca asa ca mai intra odata in mare. Ma gandesc, ...adevarata viata ar trebui sa fie permanent asa.82 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate