Caută
  • Dan Izvernariu

Padurea Intunecata de pini : catre Samhain 2020

Actualizată în: 13 Oct. 2020Am convocat sase invitati in casa de vacante. Un fel TEST DRIVE de functionare a imensei case din padurea urbanizatiei private. Momentan nu am cerut,inca, accept pentru publicare foto persoane, respectand astfel discretia, insa am imortalizat un moment in care , in asteptare ,pregatiti chiar in plina Pandemie si restrictii , asteptand "noi ordine" in "Noua Normalitate" , de la care nu avem asteptari bune incepand cu acest sfarsit de Octombrie 2020.


Tot ce am organizat a fost in maniera aniilor 80´s , acele chefuri interminabile la care fiecare participa abundent cu ceva , mancare, bautura, obiecte necesare precum lumanari etc. Am vrut sa vedem daca mai exista acest spirit de trupa ca acum trei decade in urma.

In final, patru masini au parasit urgent si la limita legala, Madridul pentru a petrece patru zilein "Padurea Intunecata de pini" in urbanizatie privata.

Cu tot confortul modern, cu net rapid si consola profesionala de mixaj de DJ, cu jacuzzy de exterior si masa medievala cu pridvorul primitor cu propriul chemineé ..doar Tv-ulnu a fost folosit! Nimeni nu a fost interesat despre ce se petrece 100 km ,de Madrid!

Padurea Intunecata de pini Oct. 2020

Am umplut parcarea privata a casei ce mai ieri, de cativa ani era tacuta si misterioasa in care rar se mai deschidea usa. Avem chiar senzatia, ca acest lucru va revitaliza proprietatea, casa si spiritul ei. Acum o luna , vorbeam cu Reme despre un plan de revitalizare in vederea constituirii unui grup ce , stie sa traiasca real. Un moment am avut senzatia ca , visam, dar...iata! Chiar se poate pentru ca persoanele ce au trait acesta acum trei decade in urma , stiu CE si CUM!

Padurea Intunecata de pini. Oct 2020

Ne-am vestit pe masura! Eu Irish cu kilt si freza alla Brave Heart , iar Reme absolut oriental , sexy si colorata.

Reme. Padurea Intunecata de pini Oct 2020

Trebuie sa intelege-ti! SE POATE daca cunoasti, norma, selectia, protocolul si ai orientarea data de experienta. Dincolo de restrictii si penibilitati sociale ce iti restrang viata pe placul politicienilor si a idiotiilor ce detin PUTERE, in general! Albalate de Zorita 11.10.2020 , España

3420 afișare1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate