Caută
  • Dan Izvernariu

Noua Normalitate in seara de An Nou

2020 pregatiri in Madrid, España Seara anticipata in care probam tinuta pentru noaptea de An Nou. O probam nu pentru ca nu stim cum aratam in ea considerand ca anul trecut a fost la fel. Nu cred ca cineva din anturajul nostru din Madrid, a fost atat de lipsit de practic incat sa comande Amazon sau oricare outlet España , tinuta de An Nou . Nu ai pentru ce, nu ai la ce si in plus sa cheltui bani pentru ceva ce in contextul pandemiei nu face obictul practicului. Degeaba designerii oportunisti au incercat sa combine masca cu rochia de seara in vitrinele mall urilor din Madrid. Cred ca numai inconstientii au investit in aceasta ideie stupida lipsita de sens si mai mult, anosta! Asa cum se vad preturiile, nimeni nu-i crede!

Backup la origine program, mental Noi, in cercul nostru am ramas toti de comun acord , la fel ca anul trecut. Doamnele au decis ca accentul in acest an cu 0 evenimente mondene , imbracamintea intima mai poate salva situatia. Noi, clubul masculin, standardt, negru/alb si punct. Asa ca ne-am pus pe probe... vinul, gustariile si lipsa activitate din acest an au modificat putin (!) , formele. Adevar? Adevaratele forme sunt facute din grasme si nu din oase. Cunoscatorii stiu!

Asist la show ul "demo" a lui Reme:

Tendinte vizibile si nu anticipate

Societatea spaniola ce se respecta, a optat in acest sfarsit de an 2020, pentru "festa privada" sau, cerc restrans si departe de ochii si urechiile lumii. Nu se intampla pentru prma oara in istorie! Am optat pentru litoralul mediteranian la 650 km de Madrid in proprietate privata, acea seara stiti voi,cu jaluzelele trase. Am preferat sa transformam masiniile de lux in transport de alimente, bautura, recuzita si sa parcurgem 650 km dus intors total ,peste 1400km considerand alti km imprevizibili planului. Chiar si in vreme de razboi mondial lumea a stiut sa se distreze cu toata penibila dictatura locala nazy sau sovietica (sic!). Avem , insa, o vaga senzatie ca aceasta va fi "normalitatea" prezentului secol. Nu stiu dece dar ceva imi spune ca aceasta ideie intrata recent face parte din schimbarea mentaltatii lumii ncepand cu 2020. Daca astfel decurg lucruriile, pot spune nu-i rau! Ba chiar un bine facut societatii ce a uitat de intim, prietenie adevarata, de acel "NOI" impreuna, de acea participatiune , acel aspect trait de generatile aniilor 1960´s indiferent de tara europeana; cu cheful de garaj incognito ades, cu fiesta privata, cu reuniuni periodice in proprietati si nu in restaurante, baruri sau pub. Imi inchipui ca un J&B malt servit in timpul PROHIBITIEI (1920-1933 ) in U.S. a fost mult mai gustos de mod fraudulent legal decat actual este . Ei bine acest aspect ca ideie face poate obiectul fericit al societatii conduse de un sistem sclavagist si corupt dar "DEMOCRAT", in care mai important este sa ti platesti impozitele si sa ai grija in care intersectie treci pe rosu, pentru ca te obliga sa treci! In consecinta, pastreaza "distanta sociala" (au spus bine!),de azi nu toti in cercul tau, ci doar cei filtrati in cercul tau, pune masca "ANONIMUS" ca sa te protejezi, lasa mintea libera si multa discretie, pana la..o noua revolutie sociala, pe cand va fi. Acum doar norii se aduna!

Sarbatori fericite! Ai ocazia sa probezi ce ai invatat pana acum in viata.

9898 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate