Caută
  • Dan Izvernariu

Narcis pictura in Photoshop

Actualizată în: 27 Aug. 2020

Poate ca cele mai rare portrete ce am realizat sunt ceñe masculine. Nu am minima ideie dece.

Exchibitionismul masculin nu ma intereseaza chiar defel.

In total pe numarate in perioada de 10 ani de cand lucrez in post productie , am refuzat pana si lucrari comerciale (poster) fashion legata de masculin. Cred eu, pur si simplu nu stiu sa ii reprezint in lucrari , poate si din cauza naturii simple masculine ce ma pune in incurcatura cand ma gandec ce-i lipseste in peisaj.


Cu femeile este mai "simplu" ca este butaforie de imagine in background sau ca este minimalism, femeia pentru mine face centrul atractiei si imi usureaza munca. In total cre ca am pe numarate intre 7 si 10 portrete masculine, minus exemplele selfie pe care am lucrat ca imagine de profil in retele sociale.


Prin 2014 in Madrid, am lansat un nou capitol in fotografia si ilustratia mea, "NARCIS" insa a ramas "de sertar" incercand modele pentru "Jeans 501". In 2014 Septembrie in acelas an o grava defectiune de hard disk exterior in care aveam banca de date si arhiva a pus jos intreaga mea munca ce azi este pierduta fara a putea fi recuperata, 1,5 Tb de imagini lucrate in acesti ani pentru diverse branduri. Mai rau este ca pana la acea vreme m-am incapatanat sa public lucrari comerciale reprezentative considerand ca a fost indeajuns ca am lucrat la preturi convenabile pentru ei , nu sa le mai fac si publicitate gratuita brandului in feed ul meu. Asa explic ca am folosit free smaple lucrari proprii inventate , ades cu inspiratie din realitatea comerciala gata executata.


#danizvernariu #fashion #postproduction

28 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate