Caută
  • Dan Izvernariu

Mysterium Coniunctionis. UNIO


Photoshop Illustration by Dan Izvernariu, Madrid, España 2020

Dissolve et Coagula! VISUL ratiunii a fost mereu filosofia. Acel fapt intre DA, NU, ar putea fi... Acea schematica a ordonarii lucrurilor in gandire dupa "cum ar fi mai bine", aproape niciodata materializata imediat. Filosofia este acel fapt ce promite miezul dar ofera cojile, acest amanunt rar observat nu este un lucru ce denigreaza ci tocmai un punct orientativ pentru cei multi ce : stiu, au aflat, dar... nu procedeaza in a materializa in nimic.


Dupa ce ancestral omul a gustat din "fructul prohibit" (au fost multe alte fructe decat MARUL asa cum este cunoscut!) acesta probabil s-a asezat intr-un colt al pesterii sale si a...a inceput sa gandeasca observand reactia bunului gust...iata, prohibit. Noi, Reme si Dan, am deumit filosofic aceasta noapte de 21 Decembrie 2020, noaptea Solstitiului de Iarna a anului 2020 (6021∴) "Noaptea Timpului nostru" atat cat Moartea va permite aceasta ultima vacanta in viata. In aceasta noapte magica astrala vom porni la un nou drum impreuna, pe acelas cal, inspre...Marele Orient . In aceasta noapte in Padurea Intunecata de pini ( Facebook #padureaintunecatadepini) vom sarbatori UNIUNEA in modul in care Omar Kayyan a spus: " Bea vin!

Bea vin, aceasta este viata vesnica ,acesta este tot ce va ofera tineretea, este sezonul vinului ,trandafirilor si prietenilor exaltati.

Fi fericit pentru acest moment. Acest moment este viata ta"

Omar Kayyan Astfel cele doua contrarii se reunesc chimic- magnetic in UNU, UNIO. Gustul vinului vietii nu inseala niciodata Sufletul, doar sugereaza acel "cum ar fi mai bine" siprin urmare, trebuie sa asculti vocea Inimii. Inima (Sufletul) nu are a face cu ratiunea ; ea poate urmari ratiunea insa la fel de bine poate traii fara ea. Inima fara creier traieste, creierul fara inima, nu. Iata o explicatie stiintific spus si demonstrat! In aceasta noapte magica vizibila pentru toti "pe cer" , vom reuni doua vise traite individual si separat pana la varsta de 50+ani. Unul ce a venit din Est , altul ce a trait si visat in Vest. VISUL a fost comun dincolo de : idei, cuvinte, limba vorbita, traditie. Visul a fost si este: Libertatea, Egalitatea, Uniunea si Loialitatea ei. In aceasta noapte, Mysterium Coniunctionis, capata sens!

3619 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate