Caută
  • Dan Izvernariu

MYSTERIUM CONIUNCTIONIS. UNIO" Bea vin.

Bea vin, aceasta este viata vesnica ,acesta este tot ce va ofera tineretea, este sezonul vinului ,trandafirilor si prietenilor exaltati.

Fi fericit pentru acest moment. Acest moment este viata ta"

Omar Kayyan


Fermentatio este licoarea ce da avant oratoriei ,ades in bodegi s- au gasit mari oratori usor turmentati ce au reusit sa adune multime, spunand adevaruri.

Triplodistilatio este intalnit ades in scenele de front,in transeele din Linia I-a , acolo unde moartea este certa. Licoarea a dat insufletirea spiritului pentru cei mai multi ce au devenit astfel, eroi, fara teama de moarte.

Diferenta alchimica intre cele doua este ca primul ajuta sufletul mereu nehotarat ,al doilea insa, este un combustibil al spiritului , acel exploziv " cherosen" ce activeaza deflagratia, lumina orbitoare.

Se mai spune in alchimie ca sufletul urmeaza spiritul, invers nu poate fi precum cele doua energii nu pot fi separate in timpul vietii.


La ce ar folosi sa sti toate acestea?

In aparenta si contemporan ignorant, la nimic. Privind insa la schema filosofica ai sa intelegi mai bine dece uneori cu toate ca avem certitudini, nu avem impliniri. Un mic " hack" in OS constiinta ce accelereaza ... .


Daca doua sau mai multe suflete au in incarcatura in nehotararea lor data de dileme aceleasi intrebari existentiale, acestea devin prin atractie , " suflete pereche".

Nu exista prin urmare doar doua suflete pereche decat daca si numai daca cele doua sufete de comun acord au " decretat" aceasta fara sa mai vada nimic altceva mult asemanator dar altfel prezentat in jurul lor.

Generalmente aceasta este denumit alchimic ca UNIO SAGRADO.


Nimeni nu reuseste singur.

Poate din acest motiv a fost mereu necesar de doua energii opuse pentru a da sens magnetismului, a legii atractiei , a materializarii . Omul, nu este construit pentru a fi singur.

Dragostea, ca lege a atractiei este inexplicabila. In Univers functioneaza legile fizicii electro magnetice , in universul viu , totul tine de legile electro chimice ...iata ne reantoarcem la reteta chimica fermentata sau tripludistilata.

Fiinta umana este ancorata la simturi. Acest fapt o poate determina sa perceapa existenta.

Cel mai important simt pentru a deduce un adevar este ( propriu/figurat) GUSTUL.

Doar gustand din ce ai vazut, auzit, mirost, pipait poti decide daca este atractie sau respingere. Trebuie sa gustam din ceeace viata ofera pentru ca sufletul sa poata decide corect asupra faptului in sine.

Am sa iti sugerez aleator ca PH - ul niciodata nu inseala in decizie dupa ce ai gustat. Un parfum bun se va evapora candva, aparenta perfectionata in intuneric nu poate fi apreciata, vocea iti poate incalzi urechea, textura fina poate fi cauza une i creme, dar PH ul nu ai cum sa- l schimbi cand vrei. Tot el este motivul atractiei sau al respingerii dupa decizia sufletului.


In data de 21.Decembrie de 2020, in Padurea intunecata de pini Albalte de Zorita, España, vom cerebra

MYSTERIUM CONIUNCTIONIS1704 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate