Caută
  • Dan Izvernariu

Luna albastra, partea nevazuta


© 2008 - 2021 RazorchildStock © Dan Izvernariu-post producer, Madrid ESP.

Mi-au placut mereu contrastele, contrastele intre lucruri. Acele obiete Art complicate in spatiu absolut minimalist in care excelau ca prezenta. Mi-au mai placut si imi plac contrastele intre diferente mari de imagini din perspectiva "glamorous" vs. "abandoned industrial". Acele "La fiesta" de oameni eleganti in discoteci din vechile si abandonatele hale industriale, in care se petrec lucruri. Lucruri discrete "flash" , daca esti atent ,observi, daca nu...nu s-a intamplat nimic. Consider ca orice eveniment de acest gen trebuie sa aibe hazul si misterul lui. Sau.toata lumea stie insa putini sunt pe faza. "Luna Albastra" este ceeace definesc eu in fotografia erotica ca fiind : dualismul, misterul si terenul obscur magic in care unii isi descopera propria dorinta ascunsa. In trecut astfel de locuri interesante erau in metropole , ades, numite Cinema Porn . Actualmente acestea , azi, nu mai au caracterul elegant insa care continua sa existe rar cu firmament la strada dar cel mai frecvent in spatele Sexshop-ului in care intrii sa vizitezi sau sa cumperi si daca sti norma, vei cunoaste si usa din dos.

NU sunt adeptul fotografie porn. O socotesc fara sare si piper. Consideer insa ca fotografia erotica ce tranzmite o ideie celor curiosi sau ceva anume celor cunoscatori este mai savuroasa continand , mister, discretie, intim.

Genul de fotografie in care iti arat tot insa nimic in special; detaliile le cunosti sau...le cauti. In viata mea am vazut multa eleganta in simplitate absoluta, acel model de pelicula siciliana a satului modest ce contine eleganta si misterioasa femeie ce...nu face parte din urbe oricat se insista. Intro zi, acum 15 ani in urma, in Lisboa, in cautarea de accesorii pentru sotia mea in vederea unui eveniment genul in care explic mai sus, am intrat intrun magazin pentru un colier de pietre mari roz suflat cu aur. Noaptea bohema petrecuta , a fost un succes. De atunci cand vorbesc despre aceste lucruri, titlul meu este "Luna Albastra" +..cuvinte, dupa numele magazinului in cauza. Totul in viata are in prezent un fact petrecut in trecut. In cazul psihologic al meu, "TURNUL MEU" poate fi cheia in auto psihoanaliza mea incercand sa descopar ce m-a influentat in acest aspect.

266 afișare0 comentariu