Caută
  • Dan Izvernariu

Luna Albastra: Nebuna si cainele negru


Imaginea: Ilustratie Photoshop, Dan Izvernariu, Madrid España

Padurea Intunecata de pini, Oct/Noe 2020


Luna Albastra De mod stiintific, "Luna Albastra" poarta denumirea fenomenului de Luna Plina , fapt,ce se poate intampla calenadristic de doua ori in o singura luna calendaristica; un eveniment nu tocmai des intalnit; succesiunea evenimentului in cauza se petrece regular odata la 2,5 ani. In acest an ciudatde 2020 , Pandemic si subiect al "ascunsului" cu masca , Luna Albastra apare in noaptea zilei de 31. de Oct per 01 Nov. de 2020 ca un fapt, fascinat. Ascunsul, misterul, visul, ...albastru = liber. Urmatoarea perioada va fi in Martie de 2023 iar ultima data a fost in Ianuarie si Martie de 2018.

Aceasta, doar pentru a lua la cunostiinta, ce ai pierdut daca nu ai stiut. Interesant este jocul de cuvinte englez ce desemneaza acest eveniment numit in L. Engl. "Blue Moon" (in Traducerea Esp. si/sau Português : Lua Azul<Pt>, Luna Azul <Esp>) , Blue(albastru) = belewe baza a Calendarului Gregorian in care apare scris si are un sens aparte "tradare". Vezi mai multe aleator in studiul meu, Wikipedia in Español cu translate page in L. Romana LUNA AZUL- link in pagina separata. De mod magic, ritualic, WICCAN´s , are multiple semnificatii in special cel al sexualitatii ca mod tantric a femeii mature. Iata avem doua evenimente de aceasta data in acelas timp in aceasta noapte de 31/01 Nov. 2020, Samhain sau Halloween ..sau, Sarbatoarea Tuturor Sfiintilor tradus in ortodocsia moderna ca " A tuturor sufletor ce au plecat", ...un fapt nu de neglijat magic in noapte dintre cele doua lumi , cea materiala si cea spirituala. Dece, toate aceste lucruri legate de simbol, nu stiu, poate ca nici ancestralii nu stiu exact cand au denumit. Oricare ar fi, aceasta "Luna Albastra" nu va fi vizibila cu aceasta culoare intocmai dar are aceasta denumire ca explicatie duala ca inteles a Calendarului Gregorian in L. Engleza veche.


NEBUNA SI CAINELE NEGRU


"Unica radacina a adictiei este frustrarea"

Lasa-ma sa te conduc! Sa-ti arat "calea ta" ,o cale doar de tine stiuta , ce paradox! Iti amintesti de "poteca batatorita" din Intunecata Padure? Acea poteca ce este bucla in timp si spatiu; plecand din "acel" loc si ajungand mereu in acelas loc? te-ai saturat , nu?! Te cred! Poftim, fumeaza un crackpot! Fumeaza tutun nordic si iarba de pret. Relaxeaza-te lasand muschii liberi, mintea sa pluteasca, visand cu ochii deschisi.

Iti mai amintesti de "Frumoasa si Bestia?" , ...oare? Dece crezi ca ar putea exista o astfel de pereche super sexual appeal in aceasta conditie? Hai sa ne jucam mai apoi, eu sunt lupul cel batran din padure si tu...fata pierduta. Scufita?! Poate! Daca pana azi ai crezut ca minciuna este politica ce a ajuns sa fie chiar politica cu tine, de azi ai sa aflii ca acest lucru este unica perversitate si ca toate sunt permise daca folosesc cu concluzie buna si duc la ceva ce construieste; restul sunt minciuni spuse dar niciodata considerate reale, in ascuns. Te-au mintit cand te-au educat, apoi te-ai mintit singura cu educatia lor...facand insa pe ascuns. Ai cerut de curand eliberarea. Aceasta costa, timp, bani, dezamagire, frustrare...merita, insa sa platesti. Pentru toate platesti in viata, ca ai facut...ca trebuia sa faci ...pacatul cel mai mare este ca nu ai facut la timp . Nu te eliberez eu, eu iti arat "gaura Iepurelui" pe unde poti evada in realitatea ta, ce este ...reala dincolo de "poteca batatorita" ce prea bine o sti. Bunica mea imi povestea pe cand eram mic din mitul "cainelui negru" ce aparea pe drum de tara. la margine de lan. Acel caine ciudat ce te conduce hipnotic pe un drum pana la o rascruce... , ai auzit aceasta poveste in viata ta? Hai sa ne privim in intuneric in "oglinda cea neagra" in ochi. Lasa-te libera sa cazi pe spate, te voi prinde in caderea ta, nu trebuie decat sa cazi. Acum ramane un singur lucru dupa ce ai terminat de fumat,o intrebare, sti ce este mai important intro camera complect obscura in care sunt mai multe persoane dintre care trebuie sa alegi doar una singura , perfecta pentru tine? Vazul nu-ti foloseste la nimic, pipaitul te poate insela, mirosul poate fi un parfum bun proaspat peste un Ph rau mirositor, vocea este doar ademenitoare, ,,ramane??? Ramane gustul... iti d-au sa gusti, daca este al tau va fi mereu. Spune-mi, inca mai insiti sa mergi pe aceasta "Cale", poate ar fi bine sa renunti!?

1557 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate