Caută
  • Dan Izvernariu

La 50+...inca nu esti batran. Exista multe femei adevarate


Dan Izvernariu 2020 photo by: Reme Jimenez Hernandez

Cred ca este cel mai bun portret al meu pe acest an 2020. Poate, din totdeauna? In orice caz, Reme a surprins starea mea de relaxare dupa un drum pe jos. Cred ca toata viata mea a fost "un drum ,pe jos", asa...pe doua continente, prin Portugal, prin New Zealand,prin España... . Am trait cautandu-mi de viata, nu am fost TURIST! Am fost mereu fascinat de femei independente, cu caracter si educatie aleasa. Acele femei mature ce mereu omit sa discute "barfe" inutile. Acele carctere ce stiu: limta, jocul, momentul scenei. Chiar pot spune ca am fost si norocos in acest sens cunoscand cateva, adevarate. Imi amintesc de prima zi cand am cunoscut actuala mea logodnica, viitoarea sotie. Imi amintesc de acea terasa unde am invitat pentru a ne cunoaste putin. O piata foarte mica, un spatiu absolut linistit si mereu aproape gol, piata tipica iberica cu cladiri vechi romantice, cu multi pini batrani, cu caramida arsa ca pardosea... . Am vazut, am luat cunoastere de multe, foarte multe in viata mea. Poate din acest motiv stiu sa deosebesc, prostia de nebunie, sexul porn de Tantra, ... , este greu sa ma insel chiar daca, gust desi..stiu! Mai gust odata asumandu-mi riscul si "plata".


Imi amintesc de o fraza din gandirea Venerabil Mare Maestru din loja portuguesa unde am fost initiat; mi-a spus intro zi : " eu (el!) sunt capabil sa recunosc persoana care "DA" si care "NU", dupa cum se deplaseaza." Am fost impresionata de aceasta fraza, am memorat...iata..am redat. Am fost impresionat pentru ca si EU, la randul meu, azi sunt capabil sa recunosc o femeie de clasa intre "1000" simulante , indiferent cum se prezinta imbracata si aranjata si ce norme standard aboreaza in comportament, dar...dupa cum vorbeste, mananca si isi aseaza fara sa priveasca , lingurita pe farfurioara cestii de cafea in timp ce ma prveste ascultand ce spun. Ador, caracterele forte. O repet! Acele caractere care in orice clipa prin atentie distribuitiva relaxata si naturala sunt...absolut perfectionate. Aici, asa, nu poti gresi pentru ca, acel caracter observat si analizat, este natural si elevat astfel. Am avut bafta sa pot lucra ca secound job ca bartender intrun local de mare lux acasa in Lisboa timp de patru ani. In fata mea am avut (N) exemple de caractere in acest rastimp. Am servit cu placerea de-a servi , cafeaua (i.e, ) acompaniata cu o discutie elevata de curtoazie, ...acea discutie in care sexul atrage dar mintea te duce in filosofie. Asa am invatat sa deosebesc momentul de... faptul serios implicat. - Sti?! Acei bikini ce ii primesti de la colegul tau de pe sala, ce vine cu tava si un serevet alb impaturit in care descoperi , ...imbracamintea intima si un numar de telefon scris in graba pe nota de plata , andorsat. Daca nu ai trait aceasta des...merita macar odata ca sa intelegi despre ce vorbesc. Am trait , mai tarziu, scena fotografica ce a inceput pe platou la un pahar (inainte!) mai apoi o lunga discutie relaxanta despre de toate...pentru ca in final in jocul si "carariile" psihologice , totul sa devina erotic insa niciodata mai mult de atat.Sti? Exista deontologie, chiar daca te instig, o fac pentru imaginea ta.

Cunoscusem o femeie din inalta clasa (milionar in sus!) ce mi-a pus cheiile unui Porsche de ultima linie(2010!) in mana ca un cadou. Unica conditie a fost sa las totul in urma, adaug: "ea, chiar arata foarte bine!" Niciodata, insa nu mi-am "fentat" casnicia nici pentru cariera! Imimai amintesc de "femeia din tren", ce este inca un mister pentru mine azi ; FEMEIA DIN TRENUL DE Sta. APOLONIA (link blog post story) Imbecil? Nu stiu, nu cred..pentru ca stiu ce puteam si unde as fi putut ajunge , dar nu am vrut sa VÂND pe nimeni si nimic. Ma consider si SUNT un cavaler investit inca din anul 2010 ce "nu a lasat pe nimeni in urma!". La intrebarea "Daca esti cavaler adevarat, cum satisfaci intaietatea Doamnei. fara a te compromite?" Iti spun ,eu, cum. Faci mereu diferenta cu INIMA intelgand ce este complicat si ce este de moment . Nimeni nu trebuie sa plece din aceasta "ecuatie", nefericit! Mmmmm, stiu..."complicat".

3091 afișare0 comentariu