Caută
  • Dan Izvernariu

Femeia de care m-am indragostit


Reme Jimenez Hernandez:

"In cautariile mele in viata, la 50+, am hotarat ca deja stiu ce nu mai vreau!·". (2019)

Dan Izvernariu: "In a doua jumatate a vietii, am o lista lunga ceck in privind viitoarea partenera. Lista este atat de complicata incat ce vreau eu,....greu de spus!" (2018)

Reme Jimenez Hernandez: "- Cum adica cum ne intelegem? El in portuguêsa eu in castellano? In 30 ani am cunoscut atatia spanioli 100% cu care in limba comuna nu am ajuns la nici o concluzie multumitoare" (2019) Dan Izvernariu: "Vorbind despre femei adevarate, Monica Bellucci a ramas o referinta pentru mine ca reper, azi insa vreau sa vad ceva nou..in genul lui Brigitte Bardot. Abia azi recunosc pe delpin ca sunt fascinat de femeiea aniilor 60s." Reme Jimenez Hernandez : "Poate ca sunt noua in situatia data, nu sunt noua in viata ..." Dan Izvernariu : " cand am vazut-o prima oara, am vrut sa stiu imediat, cine este baftosul care se culca de mod regulat cu ea!" Reme Jimenez Hernandez: "Dan, sunt fericita cu tine! Am visat odata, obsesiv, cavalerul. Credeam ca este doar in capul meu, ca asa ceva nu mai exista" Femeia de care m-am indragostit la prima vedere, la varsta de 51 ani, este femeia cu care am petrecut deja un an. Un an, zi de zi, noapte de noapte, ore in sir de discutii in doi ca a fost zi, dupaamiaza sau noapte. Avem o viata adevarat bohema, mereu discutam lucruri intime ce ne framanta. Avem viziuni diferite cand conducem masina . Aici ne cam ciocnim in solutii si "talent"ea sport profesional, eu elegant british. Ne-am intalnit la varsta cand liberalismul si "open mind" vine din experienta si concluzia anterioara.

La, 50 nu mai are rost sa iti pierzi timpul cu idiotenii, cu jumatati de masura sau lucruri indoielnice. Practic, nu mai ai timp ! Amandoi suntem genul intelectual ce mereu inventeaza, se joaca cu fantezia si recunoaste ca a gresit cand acest fapt se probeaza. Traiim un amestec de culturi. Educatia insa este identica! Imagineaza, eu de fabricatie 1968 Made in Romana, mentionez: Timisoara, emigrant si naturalizat português de Lisboa, ...ea, o madrenileza cu radacini Andalucia. Amandoi am trait copilarii si adolescente identice ca vorbim de jocuri, prostii, faze, ...totul este identic insa in alta limba si alt "bloc politic" opus. Reme este hippyes declarata, eu Punk. Recent dupa ce ne-am cunoscut am inversat rolurile, n fenomen interesant probabil tot ca o dorinta de-a schimba ceva in noi insine ca indivizi. Interesant este cum aplicam ce suntem asa cum suntem. Generalmente suntem un cuplu absolut rational-elegant, matur cu maniera si eticheta. Ne plac insa lucruriile libere si firesti. Nu am mai facut amor pe plaja precum nu m-am gandit pana azi cum te simti privit in Kilt (*fusta irlandeza) pe strada. Spun...am schimbat tot! Un vechi amic mi-a spus la o noapte de lumanari aprinse, vorbind despre cum ar trebui sa-mi continui viata, un adevar ce a fost o "profetie" in final: "Viata trebuie sa continuie pentru ca doar tu o traiesti. De acum , la aceasta varsta, ori totul este PORN, ori nu are rost sa te implici". Adervar?! Reme este femeia de care m-am indragostit la prima vedere, este cea mai buna calitate porn ce am probat pana azi.

1173 afișare2 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate