Caută
  • Dan Izvernariu

Draga Domnule Yule

As vrea ca toata lupta mea din aceasta viata sa capete sens de aceasta data. As vrea sa pot gasi in trei cuvinte reteta alchimica prin care , baza a experientei mele de viata sa pot spune "magic" altora insetati de viata, umiliti de soarta dar optimisti si visatori, ca este ADEVARAT si iata si reteta bohema a realitatii.

Ca este adevarat ca viata poate fi si compensativa si nu numai un time line istoric dur, urat si fara compatimire fata de cei care au luptat, asa cum Nitzsce a spus.

" Dream A Little Dream of Me " PostProduction: Dan Izvernariu Madrid , España 2019 Dec.

As vrea sa pot traii in final rezultatul gadirii mele, sa simt acel Liber Arbitru fara a fi incomodat de lucruri nebanuite. Sa cred ca acelst Liber Arbitru chiar exista indiferent de terte nebanuite interventii in destin prin soarta. As vrea sa pot oferi si sa fie primit cu pret ceeace ofer, dupa anii de studii, de experiente, de traume, de gandire, de exaltare, de ambitii, de iertare, in care dincolo de viata vulgara de pe strada am putut demonstra ca : dragostea, loialitatea, visul si UNIO se pot realiza. Ce pacat , Domnule Yule, ce pacat, aproape ca am atins acest vis insa altcineva a decis asupra lui. Moartea. As vrea ca in ultimile mele decade de viata sa fiu impacat , sa ma simt acel dezinvolt copil fericit care candva a fost si nu acel autist irecuperabil individ social, un simplu numar si o entitate in trecere ce a probat suferinta si neantelegerea sensului vietii. Desigur Domnule Yule, nu am sa iti cer sa pot spune Quintessencia vietii, nu...nu iti voi cere o astfel de intelegere si putere de-a exprima dar iti cer PUTEREA de-a putea oferi si proteja, de-a ma putea face acceptat si a accepta, de-a fi saturat de propria mea limita privind viata libera si eliberata de gunoiul a celor deprinse si invatate in viata ce nu a depins in totalitate de mine. Draga Domnule Yule, as vrea sa ma intelegi ca sunt obosit, ca am suferit destul, ca umilinta la care am fost supus trebuie sa aibe o rezolutie pe masura intelegerii mele pentru ca in ziua cand voi pleca sa nu plec neampacat. Draga Domnule Yule, iti promit ca nu am sa ma schimb, nu am sa fiu acel "cuminte" docil, nu am sa fiu acel rebel injust si nici acel om fara suflet cum niciodata nu am fost. Atat imi doresc lasand pe altii sa castige la Loterie, la afaceri, la tot ce isi doresc dar nu stiu dece, la tot ce viseaza dar nu stiu sa faca, la tot ce ar putea fi dar niciodata nu au devenit. Am cerut mult? Multumesc.

Dan Izvernariu Madrid, España 2019 Dec.

50 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate