Caută
  • Dan Izvernariu

Continuand sa visam

Sofaua a devenit locul cel mai important de pe terasa in aceste vremi de restriste, restrictii, rezistenta psihica dupa 60 zile de carantina generala in lume, ce pune in secund plan Netflix, Pornhub gratis, Facebook si Instagram ! Pentru cunoscatori vorbesc! Am trecut etape importante : - Perioada confuziei - Perioada absortiei de informatie si selectie a ei - Perioada de plan escape back door in caz ca lucruriile se altereaza in fapt fara control in societate - Perioada de asezare in stand by ...continuand insa sa visam la posibila viata, cand si unde dar mai ales cum vom petrece viata dupa aceasta carantina . Am consumat un timp imens impreuna, ore in sir depanand povesti si amintiri; cautand si gasind extraordinar de multe lucruri in comun din copilarie, adolescenta...chiar daca ea este o andaluciana 100% nascuta insa in Madrid si eu un timisorean de fabricatie insa un lisabonez português naturalizat. Interesanta aceasta intalnire la 50 ani de experienta diferita ,la distanta unul de altul insa totusi la fel. Ne simtim bine impreuna in celula noastra ,in aceasta Pandemie 2020 CONVIR19 (scriu pentru a ramane memorabil dupa mine! ) am numit-o dupa un titlu al trupei rock The Tool band _ Prison SEX , inchisoarea sexuala in care suntem deferiti non culpa pe timp de ? Pe timp de? Nu stiu!

Reme Jimenez Hernandez 53 a. Rivas Vaciamadrid 2020 (only color filters used PH.) Traim izolati in izolarea totala sociala, ma repet. Totusi traim fericiti , hedonistic, in fiecare seara orgia romana cu noi inventii,...preferam vinuri alese, tabac de calitate pentru pipa, cate un kanuto , retete alla carta profesionala de restaurant 5 stele gatite acasa , rapid intre alte discutii, lumanari pe terasa si muzica de pian joasa...un vis! A fost un serviciu acest "Stat de Alarma" pentru noi pentru ca am ajuns sa ne cunoastem mai bine, ne-a apropiat mai mult si a dezvoltat fantezia mult necesara unui cuplu. In unele scene de viata cand fiecare este la un moment specific personal cu spatiul lui personal, Reme consulta politica si discutiile controversate in reteaua sociala cu tematica: fascist sau socialist. Este o socialista convinsa, se declara Hippy -es pentr ca in fond asa si este. Eu am ramas acelas Punk in care nimic nu ma multumeste insa nu cedez irationalului nici macar pentru umor de moment. Apoi fiecare cu ale lui, eu fumez o pipa bine incarcata cu tutun nordic aromat, lucrand ca exercitiu in Photoshop imagini dinainte de carantina. Vreau sa ma smulg din ceeace media imi baga pe gat dar facand ce simt precum "sobolanii" ce parasesc puntea cu putin inainte de... . "Rattus Norvegicus"_ The Stranglers (Punk 198s) iti mai amitesti? Asta sunt eu. Planific pentru Reme o sedinta foto ca sa o aibe ca amintire cand va trece de 60 ani. Imi amitesc de sedinta lui Doris "Wallachia" imbracata semi ...tradtional roman si elegant portugues high class.


Imagine: Schita de idei asociateive pentru sesiunea foto "ROMAÑOLA". Fara sa infuentez "cartiile" ii sugerez logdnicei mele Reme linia vestimentara din aceasta vara compusa de mine similara cu cea a lui Doris in eleganta insa altceva. Vreau sa fac din casual fashion un Hippy-es elegant. Ii sugerez o IE romaneasca cusuta la mana din matase , se declara entuziasmata... . Mama la Timisoara afla de ideie si o cumpara. Pretul de 200 euro + transport ma face sa o cert, nu din zgarcenie insa totusi imi pare mult...mama este insa mama si o inteleg pentru ca face totul ca eu sa fiu bine si in siguranta garantat natural si nu politic. Acest cadou pentru Reme deschide calea, asa apar perlele, setul de bijuterie cu cristale, inelul cu perle simbolic pentru combinatia verigheta platina ...o combinatie de perle si cristal fara aur galben. Reme imi spune: "Ador perlele si cristalele, sunt obiecte ce niciodata nu au provocat crime, furturi sau orori in sclavie". Ma declar impresionat de gandire ei ce mai adauga " aurul galben este destinat materialismului si nu simbolismului". Frumoasa si adevarata ideie. In scurt timp din blonda platinata cu ten masliniu iberic, apare recent intro zi , vopsita orange obscur. Ramanan blocat! Sugeram aceasta ideie dar nu m-am asteptat sa o faca! Acum este o Reme grafica, mi-o imaginez in IA primita cu accesorii , acea transparenta fina ca un nor foarte sexual elegant interpretat in fotografie fara dessu uri, sutiene si prosti ce ar putea strica formele Ii intitulez sesiunea foto " ROMAÑOLA" , o combinatie intre vestimentatia roomaneasca traditionala (IA) si hippy-es elegant iberic. In vizor acum, este dupa ridicarea restrictiilor sanitare din España o excursie in cadru "cetate medievala" spaniola pentru sesiunea foto a lui Reme.63 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate