Caută
  • Dan Izvernariu

Barbatii merg pe propriul lor drum MGTOW

Actualizată în: 25 Iul. 2019


MGTOW (Mens Go To Own Way)

Barbatii merg pe drumul lor


Istoria

Mitul MATRIARHATULUI apare undeva in preistoric.

Azi ma intreb, "dece matriarhatul a disparut abdicand de la putere in favoarea patriarhatului?"


Nu cred ca cineva are un raspuns cert. Totusi exista o varianta,intuind rational, in care cred vazand, tipologia feminina si cea masculina asa cum se comporta in fata time line ului vietii in raport cu fapte si evolutie.

Respectul si declararea femeii in preistoric MATCA STUPULUI vine odata cu primele forme de organizare umana, tribul . Organizare in care umanul a luptat pentru perpeetuarea speciei in prima instanta vazand in femeie MATCA si/sau MATRICEA un fapt cat se poate de realistic la acea vreme.

Treptat insa tribul (si/sau familia grotei) a avut nevoie de FORTA pentru : defensa, constructie, progres, existenta(vanatoare). Acest fapt a presupus ca UNIUNEA FORTELOR EXISTENTE sa ajunga la TANDEM fara erori de moment; in alte conditii la 1,2,3...si !...atacul masculin ar fi putut fi un esec fatal in fata animalului vanat sau a defensei daca acesta ar fi fost decalat sau prost condus.

Prin aceasta vreau sa spun ca barbatii prin natura lor sunt extrovertiti disponibili actului comun in vreme ce femeia este introvertita prin natura ei disponibila pentru egoism si egocentrism dat de sentimentul imperecherii in care nu poate exista decat o alfa si numai una.

Urmareste un fapt important in istoria omenirii: tata-l poate fi oricare din cei alesi, mama doar una. sau... baietii isi schimba jucariile intre ei jucandu-se impreuna, fetita insa nu, ea are spatiul ei pe covoras in care strange la piept papusa. Acest fapt intareste ce spun mai sus.

Tribul la secventa la care va vorbesc pentru continuitatea lui existentiala avea nevoie de doua lucruri bazice: perpetuarea sanatoasa si puterea de autosustinere.

In acest rastimp in care femeia a produs multiplicand, barbatul prin natura lui a aparat, alimentat si procreeat in participare viitorul pe care azi il stim ca existenta dominanta a fiintei umane pe aceasta planeta. In alt sens nu ar mai fi existat aceasta fiinta in fata vicisitudinilor vietii de la data preistorica.

Contemporan

LUMEA EXISTA datorita FEMEMEII, un fapt cunoscut azi insa trunchiat cumva la 1/2 din valoare pentru ca in participatiune la nasterea LUMII este luat in calcul si barbatul.

Acum, tot ce vezi in jurul tau : case, masini, autostrazi, unelte, avioane, vapoare, calculatoare,masina de cusut a femeii, stiinta in modul general, munca grea in sine, razboiul de aparare, apartine BARBATIILOR fara prezenta directa sau foarte rara a femeii.

Prin urmare concluzie:

Lumea a fost creeata impreuna nu separat dar existenta si continuitatea ei a fost asigurata de barbati prin tot ce mai pe urma femeiile au beneficiat ca si un cadru propice imperecherii si nasterii ce in alte conditii ar fi fost inexistenta sau mult diminuata.


FEMINISMUL IN SEC. XXI

YES WE CAN! (Da, noi putem) apare ca miscare feminista odata cu Sec. XX perioada industrializarii anii 1900 cand necesarul de subexistenta a presupus ca femeia sa se angajeze in industrie pentru ca familia ei sa poata exista.Un fapt cat se poate de onorabil si exemplar chiar daca imprejurarea a obligat constiinta la aceasta si nu a venit din pura natura.

In aceste conditii colaborat cu terenul propice din industrie dat de cele Doua Razboaie Mondiale , respectiv cu crizele economice aferente, femeia a demonstrat capacitatea lucrului greu insa nu egal ca putere cu barbatul vorbind despre efort/ plata/ ora de munca.

Femeile au fost platite "mai prost" spun ele azi insa nu recunosc faptul ca o greutate de doua ori mai mare decat a lor a fost ridicata in fabrica X de un barbat, mereu de un BARBAT dar niciodata de o femeie , de unde si plata inegala.

Singura femeie ce pentru mine este reprezentativa si a avut ce va de spus alaturi de barbati privin evolutia societatii din perspectiva stiintei a fost si este Marie Curie ( ce nu a fost o adepta a miscarii feministe ba dimpotriva a spus ca nu are nevoie de-a se apara sau emancipa cu aceasta de vreme ce are un doctorat recunoscut), iata, barbatii au recunoscut-o ca DOCENT INTELECTUAL (DOXA) respectand valoarea ei si a multor altora de atunci pana azi . Iata modelul meu feminin adevarat.


DIFERENTA FACE EGALITATEA

Chiar crezi? Teoretic DA, practic si politic azi, NU!


Au definit fiinta umana, ca ,orice misca si are constiinta este UMAN; Adolf Hitler insa a facut o subdiviziune a ei; gresit as putea spune cand numim subumani natiunea sau rasa dar corect spus cand vine vorba de cei ce refuza ratiunea pot fi considerati sub umani sau umani de mana a doua pentru ca ei pur si simplu sunt o pacoste si un impediment in calea progresului si a conservarii speciei dotata cu gandire indiferent de rasa, sex, nationalitate, culoare a pielii etc.

Diferenta face egalitatea este o norma in care fiecare diferenta isi cunoaste puterea, valoarea si responsabilitatea in societate.

In alte conditii doar pentru ca esti barbat sau femeie purtator de creier gol sau mai rau infectat cu erori de ratiune, nu te poti numi uman , umanist si gena sanatoasa a perpetuarii speciei.

Orice femeie si orice barbat au dreptul si obligativitatea la ratiune corecta, justa, oportuna si de bune intentii.

Este unicul, dar unicul lucru ce ne face EGALI, nimic altceva.

O femeie se face respectata in prima instanta de un barbat prin aparenta, dar daca aparenta nu este complectata de caracter iar caracterul nu este complectat de ratiune cu atat mai putin de practica insusita a ei, aceasta se va supara cand este evaluata insecunda instanta ca "o gasca buna" dar nu pe nedrept avaluata asa!


EGALITATEA FEMEII CU BARBATUL AZI?


Azi, norma egalitatii intre cele doua fiinte opuse prezentate mai sus M/F , opus ce vine iata din natura diferita , este ades UN ABUZ!

Femeia incearca azi prin Miscarea FEMINISTA sa isi aroge drepturi ca fiinta sensibila, ca fiinta ce primeaza indiferent de caracterul slab ce il poate avea cu scuza "sunt femeie" prin urmare este "obligatoriu" sa fiu inteleasa intrucat: sunt la ciclu 7 din 28 zile, la menopauza dupa 45 , in sarcina 9 luni, post natal si lehuza...este ca si cum un barbat in baza prostiei facute ca a baut un pahar in plus dar a fost obosit si efectul a fost devastator omorand un trecator ar avea o scuza in fata legii...nu ai sa auzi asta! Contrar , da.

Te intreb? Este normal?

In alta secunda instanta femeia acuza azi, ca patriarhatul a devenit misogin dictator dezonorand prin abuz sexual femeia supunand -o la tacere, masochism, indurare.

Multe femei sunt abuzate de barbati subumani; te intreb daca ai fi in situatie tu barbat, ai accepta aceasta ca femeie? Daca da, atunci invoc proband : victima favorizeaza agresorul devenind prin aceasta un act pervers, dece nu? (Sic!) nimic neplacut ! Dar esti pervers nu mascul adevarat.

Totusi sunt femei ce isi incredinteaza viata si o complica astfel incat este greu sa iese din casnicia sado maso.

Te cred! Acest lucru nu face obiectul discutiei barbatului adevarat si nobil, conchid in acord cu tine, femeie ci a animalului ce nu gandeste si este subuman ce nu face obietcul discutiei mele.

Lupta pentru aceasta situatie , insa, s-a transformat in politica de stat.

Se cheltuie azi bani publici la nivel de peste 7 cifre pentru campanii ce nu fac obiectul rationalului realistic in care femeia isi aroga drepturi mai multe si mai mari.

Ok, rata abuzatelor sexual si fizic in USA este net mai mica in baza legilor date de guverne fata de rata sinuciderilor barbatiilor aflati in "sah mat" pervers abuzati de legi prin speculatiile ocazionale a sotiile lor ce "s-au saturat de bine" telefonand la 911 si facand o "mica" denuntie de abuz verbal(sa spunem!) pentru care sotul a fost arestat, indosariat sau judecat dupa caz avand distrusa cariera si chiar familia, casa si tot ce a agonisit prin munca in uzul cuplului ce tocmai l-a pierdut pentru ca ea...realist vorbind a fost la ciclu si cam nervoasa cand l-a denuntat mintind lucruri ce nu pot fi probate , dar crezuta in baza legii.

Va intreb in special pe voi femeiile constiente, v-a interzis cineva in societatea Occindentala sa purati burka? Sa nu va exprimati parerea? Sa nu merge-ti la scoala, liceu, faculatae, doctorat? Sa nu fiti LIDERI politici si economici? Sa nu evoluati in societate mai mult decat a-ti putea proba? NU CRED! Prin urmare MISCAREA FEMINISTA ESTE NON SENS, DE REA CREDINTA SI UN AFRONT ADUS NOTIUNII DE FAMILIE. Precum...misoginismul!


In secunda consecinta, ma declar contra miscarii feministe chiar daca apreciez femininul in sinea lui si il respect justificand ceeace spun in baza datelor enuntate mai sus amintind: EGALITATEA UMANA ESTE DOAR DIN PERSPECTIVA CONSTIINTEI si nimic mai mult.

Din acest motiv MGTOW a aparut ca miscare mondiala , o contra a feminismului abuziv ce abuzeaza speculand legea fata de motrica existentiala ce garanteaza existenta prin sinea masculina. Q.E.D.


Dan Izvernariu

Madrid, España 2019, Jul.


38 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate