Caută
  • Dan Izvernariu

ANOTIMPURILE TOAMNEI: Varsta de cupru (50+)


Acasa, Padurea Intunecata de pini 16.10.2020


Am sosit primii. Sunt multe de facut pentru a organiza seri festive, asteptand..Samhain (30/01.11.2020) considerata noaptea magica dintre Lumi traita impreuna, in grup restrans.


Azi a fost si prima zi cand am aprins se chemineé-le in casa si chiar prima zi dupa 20 de ani de cand eu gatesc alla portuguêsa menu... azi bucataria romaneasca specifica pentru o cina romantica in grup afara pe terasa cu decor medieval de castel.Anotimpul Toamnei ma inspira , la un pahar de Rioja tinto (vin negru D.O.C. España) si tutun nordic pentru pipa . Fumez si scriu ascultand vantul, chillout ambiental.


ANOTIMPURILE TOAMNEI

pentru mine aceasta expresie inseamna de la auriu la gri. Cumva , inteles relationat cu varsta maturietatii , pentru mine inseamna varsta de aur , 50, in care exista patru aspecte bine conturate: DE CUPRU, DE AUR, DE ARGINT si DE ZINC stins.

In alchimia mea, suntem la varsta de CUPRU , acea valoare a concluziilor de pana acum gata sa devina de AUR.

La aceasta varsta de 50+ , pofta de viata pare ca abia incepe, este asa pentru ca deja ai exemplul vietii de pana acum cu conclzia si experimentul lui si sti...CE si CUM, astfel incat orice din cele ale vietii reusesc magic. Amorul, seductia, sexualitatea, au alt gust, alta aroma, mult mai erotica.

Cred ca nu exista "varsta", exista imbatranire a gandirii si delasare; fiecare decada are propril ei haz, pentru ca Jung spune" dragostea este pe decade de varsta" mereu se schimba optiunea pentru ca totul evolueaza, baza a experientei.


La aceasta varsta femeia si barbatul au un alt ritm, in intercurs, in miscare, in replica, in acctiune. Este o varsta frumoasa, cu femei coapte si barbati impliniti.


958 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate