Caută
  • Dan Izvernariu

Am adoptat ca AnonimEducatia soldatului templier mi-a amintit de curand ca intre virtuti sta si ideia de Sustinere /Suport a aproapelui , similarului meu, al tau.... Multi, foarte multi adopta..insa,cei mai multi adopta pet-uri , o forma gasesc eu explicat cumva psihologic a exprimarii Ego ului fata de ceva ce este mereu recuoscator si companie indiferent de situatie. Eu am ajuns la ideia de adoptie a unui copil.

Desigur statutul meu actual nu imi permite o adoptie 100% in care sa redevin "tata" dar portita data de Guvernul Español consta in ideia ADOPTIEI ANONIME devenind un fel de sponsor si absolut discret supervizor al decursului vietii si a educatiei copilului , urmarind de departe si din umbra evolutia . "YO CAMBIO SUA VIDA!" "Eu schimb viata ta!" (trad. L. Spaniola) Cativa ani la rand incepand cu 2013 mi-au sarit in ochi campaniile "iubitorlor de animale" din reteaua sociala FB. Mi-a sarit in ochi ideiea cu care erau concepute " da ti o sansa si lor". Ma gandeam eu inca de pe atunci ca in definitiv de sanse am nevoie si eu pentru a aduce prin ceeace doream si doresc sa fac, acel "putin mai bine peste raul existent". Multi se entuziasmeaza la ideia de adoptie a unui pet. Il privesc ca dragut si suflet nevinovat, in fond orice copil este un suflet nevinovat...daca ajunge un criminal este general valabil culpa societatii ce l-a impins la aceasta ...precum un caine oarecare ce poate ajunge un adevarat asasin in luptele ilegale . Am ales sa devin eroul discret confirmand in aces mod realmente si practic faptul ca sunt un cavaler a unui ordin sub semnul Crucii Rosii non tortionare. Imi amintesc de mentalismul sotiei mele Doris, ce a lasat o amprenta puternica in sentimentul meu privind aproapele , suportul lui si donatia neconditionata pentru cauza umana.

Asa explic , azi, acum , aici faptul ca am avut un cuplu de Aur atent mereu la aproape, lipsit de egoism si ades dispus sa puna in prim plan propria bunastare si propriul confort doar pentru a salva sau a ajuta pe cineva ce trebuia sa mearga mai departe. Nu eu am ales! Copilul m-a ales. S-a mers pe principiul antic masonic , al scolii vechi, in care elevul alege maestrul nu maestrul alege elevul. M-am lasat ales invitat fiind ca vizitator intre multi altii ca mine, ne-am jucat, ne-am plimbat , am povestit impreuna... fara ca acel copil sa stie ce rol am, cine sunt si ca sunt cel care intervine in viata lui de acum in 15 ani , atat cat imi este contractul cu societatea ocrotitoare. A fost un sentiment de implinire pentru mine. M-am simtit deasupra lui Dumnezeu pentru simplu fapt ca scopul meu caritabil nu a cerut nimic in schimb, nu a facut cunoscut copilului si nu a obligat la nimic in schimb ,pe cel vizat pentru suport si sustinere. Imagineaza, un copil cu statut social de neimaginat..fie parasit, fie abuzat, fie lasat la voia intamplarii ce azi prin NOI mai are o sansa. Impreuna cu El Gubierno de España prin actiuniile caritabile anonime timp de 60 ani , Aldeas Infantiles SOS España si prin grija Printesei de Asturia urmasii nostrii mai vulnerabili vor avea o alta viata, cumva garantata si incadrata social corect , protejati de lege si asistati de noi persoane individuale sau companii , donatori si simpatizanti in lupta pentru o societate sanatoasa in care speranta de viata este in crestere.


#DanIzvernariu #Masoneria #Legendapersonala #Politica #ScottishRite33

28 afișare1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate