Caută
  • Dan Izvernariu

Luna Albastra


Voayeur session "Blue Moon" & dark side by danIzvernariu . , Madrid España 2018 jul.


In viata am fost mereu un caracter asezat si median. Rar am cedat impulsului pentru ca in acele momente am fost practic instigat sa o fac. Acel moment ce depaseste controlul... Viata mea a fost si este un experiment alchimic, mereu in cautarea retetei ideale Generalmente am trait extremul oferit de viata in sine independent de vointa mea.

Acel fapt ce te pune in situatie... fie ca ai scapat mai demult ce urmeaza, din vedere, fie ca altii au abuzat si s-a petrecut "misterios". Totusi consider ca am ramas un echilibrat.

Nu sunt alcoolic, nu sunt obsedat de materialism si nici de spiritualism, nu am facut din viata mea intima o obisnuinta obsesiva a fanteziei, obilgatoriu vreau sa spun. Am gustat din fiecare . In final fiecare are o fantezie a lui.

Am fost intrebat care este a mea, imposibil sa nu o am si eu. La 50 ani auto analizandu-ma sincer si cred cat se poate de corect avand la baza obeservatiile ce le-am facut pe o decada de 30 ani pot spune ca singura mea fantezie este asocierea uratului cu elegantul rafinat. Iar obesivul este tocmai regia unei fotografii pe cat de ciudata pe atat de incitanta fara sa derajeze violent, agresiv, non rational expus.

Cum fac inteles aceasta? In primul rand consider ca viata este o asociere intre DA si NU , intre doua contrarii ce se atrag prin Legea Atractiei, legea fizica a magnetismului. Sa nu uitam ca tot Universul functioneaza pe principiul electromagnetic, doar fiintele functioneaza electro chimic...insa tot de atractie si/sau respingere este vorba. Asa si in reprezentariile mele fotografice de la esoteric la comercial in tot ce reprezint, reprezint in contrast . Probabil un defect al ochiului, sau poate in final a proiectiei in mintea mea. Putini vorbesc despre aceasta deschis. Cunosti lume sincera si eliberata de mentalisme care sa spuna sugerand eventual dechis ce vede cu ochii mintii?

Rar, nu ai sa vezi. Insa ai sa observi ca toti...isi doresc experienta in final! Asta se numeste perversiune. Sesiunea foto in cauza ("Luna Albastra") este un crochiu (o schita) asupra unor viziuni mai vechi inca nerealizate pana azi . Luna Albastra este magicul atractiei nocturne petrecut in spatii misterioase, parasite, insalubre in care neateptat se petrec lucruri .Povestea o imaginezi chiar TU. In repetate randuri am fost intrebat daca am lucrari cu titulatura "porn" . Raspunsul mereu a fost si continua sa fie "nu, nu am" ; prefer sa iti arat tot insa nimic in detaliu, socotesc aceasta ca ceva banal si vulgar , non sens. Daca Hugh Hefner in Playboy nu iti prezinta flori si fructe , eu nu prezint anatomie pentru ca o sti deja. Ce nu ai banuit pana la imaginea prezentata de mine este tocmai ce ai admirat si nu ai stiut ca ai deja in cap. Oricare ar fi, in credinta mea ce formeaza proiectia in memorie, eleganta feminina , misterul ei si sexualitatea la modul incitant si cultivat elegant poate fi proiectat cu succes pe spatiul contrar imaginii ei curate. De acesta aleg contrastul intre localul industrial, infect ades, parasit si misterios asociat cu eleganta sexy dezinvolta. Este ca si cum ai picta clar obscur in care portretul este luminat si fundalul absolut "dark" cu detalii de fundal in secunda instanta vizibile. La ce foloseste aceasta experienta expusa si judecata public? Tocmai la intrebariile ce trebuie sa ti-le pui singur si sa raspunzi corect asupra fanteziei tale mereu sufocata de reguli ce in final nimeni dar absolut nimeni nu le respecta pentru ca sunt...instinctuale. Poate mai inveti ceva "nou" despre tine prin acest...exemplu. Credit final : locul sesiunii foto Jul/Aug. 2018 Madrid Esp. Com.Madrid


Insane space Industrial Madrid, Esp


Insane Space Industrial, Madrid Esp.


#sexualcontent #DanIzvernariu #Dreaming #rationalism #alchimia #Psihologie #Erotic #modelling #Siouxie

6013 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate