Caută
  • Dan Izvernariu

Afro colors theme PsCs6Sunt peste 40+ºC in Madrid , la orele serii , dupa 18:00 ora locala. Caldura imi aminteste de Lisboa , acea zapuseala saharoana seaca; o descriam intrun post anterior ca fiind " un climat surd de caldura lipsita de adiere de vant, seaca ce te usuca si nu te face sa transpiri..." cred ca acest detaliu va face sa simtiti ce se petrece in zilele de vara pana in sfrasit de Octombrie. Azi miroase in Vaciamadrid precum in Portugalia in zilele descrise mai sus. Acel aer statut si incins cu aroma de pin ars. Legenda Personala: Kiara

Imi torn in pahar vin verde amestecat cu suc de portocale si Guarana. Rasfoiesc arhiva in cautare de ceva...si chiar gasesc "ceva" , ceva de facut, refacut, aranjat, ordonat inspirat de vinul si aroma spaniola. Gandul ma duce la Cabo Verde sau poate Angola.

La acele femei cu trasaturi elagante, la acele culori fierbinti , acea sexualitate senzuala, texturi fine de piele si contururi bine trasate.

Afro colors theme- experimental Photoshop after low resolution original pics , selfie. (retouching) Post Production by: Dan Izvernariu Madrid, España, 2019 Jul. Modelling: Madalina Manta Imi mai amintesc ca in vara lui 2004 o caboverdiana pe nume Kiara (nu am uitat nici azi) imi calca pragul barului unde faceam un parth time ca bartender. Avea un corp realmente sculptural, maini cu degete lugi si fine, trasaturi faciale senzuale, foarte inalta ...un adevarat "stop cadru" pentru privirea multora, barbati sau femei. In contextl barului cu lux aristocratic abundent pe tema coloniala minimalista (nuante de auriu, mahon, crem, portocaliu, verde intens, rosu visiniu...) cu acea priveliste de gradini luxuriante intinse pna la malul Raului Tejo (Expo 98!) ...prezenta ei parea magica rupta din iluziile woodoo in care realitatiile se combina cu fatalitatea inexplicabilului.

Pasea ca o felina, avea pasul cert inaintand printre mese pana la bar. Atrasa probabil de atmosfera afro a localului unde lucram a intrat... a intrat cu areul clientului insa in adevar, cauta de lucru. Pielea caboverdiana nu este neagra, nu este ciocolata ci este creola , poate de unde si cuvantul "creol" cunoscut in L. Romana ce identifica culoarea ca fiind nici alb, nici negru nici ciocolata, deschis ca fond auriu, insa in lumina. Identitatea lor este : CRIOLL si vorbesc L. Criolla in amestec cu L. Portuguêsa. Proaspat venita in Portugal, mai recenta decat mine isi cauta destinul in modul corect si demn. Imi parea, sincer, absolut nepotrivita , cauza a elegantei ei de clasa, pentru un serviciu de acest gen in care stresul bucatariei , munca infernala si concentrarea la servit dupa norme de cinci stele ..dupa un timp sting din privirea oricui speranta ca din munca grea si extenuanta , iti poti incepe viata in ritm rapid. Imi amintesc doar atat, consumatia intreaga de la bar a fost in conta mea pentru placerea de-a cocheta...nestiind decat in final ca aceasta isi cauta un job . Nu stiu nici azi si din acea seara nu a mai calcat pragul barului nostru... insa pot spune ca am probat de departe, o clipa, impactul fierbinte a stilului de seductie fascinant al femeii africane.

#DanIzvernariu #PostProductie #PostProduction #MadalinaManta #Lisboa #supermodes #Photoshop #Dreaming #Legendapersonala #FotografiaArt #Boehmia

29 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate