Caută
  • Dan Izvernariu

EVITA PERON HQ Remaster


Cinci ani mai tarziu dupa emigrarea noastra in Portugal, Lisboa, a inceput schimbarea noastra radicala si fara echivoc. Am schimbat tot, avand la baza experienta traita in societatea portuguesa.

A fost simplu, practic am lasat in urma , uitand, tot ce nu ne-a folosit imbratisand o noua cultura, un nou mod de viata, comportament si mentalism...Iberic.

Simplitatea schimbarii a avut succes datorita faptului ca am trait realmente departe de comunitatea romaneasca chiar in societatea portuguesa suind incet si sigur scara valorilor.

Devenisem alti oameni, un fapt cat se poate de sanatos pentru o asemenea schimbare prin emigrare. "Daca vrei sa devii unul de-al lor, trebuie sa te comporti ca si ei", mi s-a sugerat inca din primii doi ani , urmand sfatul si trecand astfel peste stresul, frustrarea proaspatului emigrant...cu doua valize.

Intre anii 2004-2006 am inceput sa aplicam, materializand tot ce am imaginat sau am visat, cunoscand astfel ascensiunea sociala de mod, vertical.


EVITA Post Production_Remastering HQ

by: danIzvernariu .

España, Madrid 2019 Jun.

Before & After

Sotia mea a fost impresionata profund de viata si ascensiunea lui Eva Duarte, astfel incat a devenit modelul ei, idolul ei.

Ambele au avut o soarta foarte asemanatoare, ambele au fost legate de actorie, nascute in simplitatea de la tara, ambele brunete, ambele usor impresionabile de povestea fara speranta acelui sarac, celui neandreptatit, celui ponegrit de societate injust.

Ambele au avut participare in caritate dedicate ajutorului practic , materializat .

Ambele treceau de la o stare la alta opusa neasteptat, probabil simtul actoricesc ; ambele au avut pasiune pentru lucruri simple de valoare mare .

Ambele au conspirat si au facut politica in social, ambele au trait sub 50 ani murind de aceeia-si boala incurabila.

Imi amintesc si azi, Doris Izvernariu spunea mereu, observand eleganta: " Printesele si fiintele nobile au un stil aparte de-a saluta cu mana, ele fac intrun anume fel specific lor si inconfndabil".

Doris a copiat tot de la Evita , gesturi, forta, machiaj, prezenta, stil de imbracaminte, comportament..devenise alt om , complect alt om. Se spune ca omul nu se schimba. Este adevarat, acesta se adapteaza, dar in adaptarea lui se simte o mare schimbare, ce paradox!


EVITA Post Production_Remastering HQ

by: danIzvernariu .

España, Madrid 2019 Jun.


Eva Peron & Doris Izvernariu (2013)

#EvitaPeron #DorisIzvernariu #DanIzvernariu #Legendapersonala #LaDiva #luxfashion #Photoshop

9 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate