Caută
  • Dan Izvernariu

Pictura obsesiva


Scoala veche foto ruseasca m-a fascinat mereu. Am fost capabil minute in sir sa admir...sa admir detaliul, culoare...sunt extraordinar de rafinati in detalii. Incerc si eu, este intre primele mele lucrari ce transforma un vintage alb-negru , fotografie, in color...o joca constructiva azi...un mod de-a pune mintea proprie la .."a gandi", un fapt atat de necesar ca exercitu zilnic pentru, o lume mai buna.


With LOVE from Russia Painting in Photoshop by: danIzvernariu . Madrid, España 2019 Russian old school portrait theme Iti povestesc? ¿Te quento? #Legenda Personala Pana la urma si in definitiv, masturbarea intelectuala are ca scop final, exercitiul necesar reamintirii ca trebuie sa gandim. Desigur, in acest caz "masturbare intelectuala" are ca sens altceva decat NIMIC in GOL. Ceva ca exercitiu pentru o practica viitoare in cutotul alta directie , de regula in creativitate. Un fel de autosugestie.."eu vreau deci eu incep in a face..." Prefer modelul feminin, nu am minima ideie dece , rar aleg cate un barbat ca model. Barbatii nu-mi spun nimic, sau...poate tocmai pentru ei produc imaginea feminina dorind ca ei sa inteleaga si sa simta frumosul opusului lor. Sunt la o bere si o cafea de dimineata (mic dejun) acasa in Rivasvaccia Madrid, ma intalnesc din intamplare cu o veche cunostiinta mai in varsta ca mine, spaniol ...Nicolas . Ne imbratisam si ne bucuram de intalnire...este un om cu suflet mare . Ne-am prezentat impresiile ultimilor 3 ani de cand nu ne-am mai vazut, despre tragedie, despre cum am trecut aceasta, despre "incotro Dan..." . Treptat trecem in istorie si politica, cum este normal pentru doi gentlemans ce se respecta. O incepem de la Razboiul Civil din 1939 din Spania; agreeam ideia ca nici azi lucrurile nu sunt politic OK, ca fortele sunt pe pozitii de lupta la gata ca in 1936 si ca oricand poate izbucni ceva

Este pentru prima oara in 6 ani cand ma simt ca acasa in Lisboa mea iubita si mult regretata, aici in Spania. Vreau sa spun, aceasta intalnire absolut de suflet si umana mi-a reamintit de cei 20 ani petrecuti in Lisboa, ACASA IN LISBOA. Incep sa prin din nou aripi...am avut noroc la greu si sper ca ultimele mele decade sa le traiesc la cea mai buna calitate asa cum am visat candva acasa in Lisboa. Practic am tot ce doresc insa inca dispersat...luxul bohem, femeia ce azi ma iubeste si este frumoasa, logodnica si viitoarea mea sotie ce va intalni curand o noua viata in España. Azi este Sambata 08.06.2019.. este prima mea zi ce a continut tot pentru a ma simti fericit cu speranta de viata.

#DanIzvernariu #PostProductie #MadalinaIzvernariu #Vintage #Psihologie #Photoshop #Legendapersonala

16 afișare1 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate