Caută
  • Dan Izvernariu

Creativ: Peisaj SpaniolSpanish landscape paisage.

Creative Photoshop by danIzvernariu . , Madrid, España Aug. 2013 Aceasta imagine in realitate, nu exista decat in cateva zeci de sectiuni.

Ce doresc sa spun cu aceasta? Pentru a obtine aceasta imagine nu am mers de dimineata pe un camp dupa ploaie ca sa fotografiez. Dimpotriva! Am cautat insa pe Net imagini diferite cca 36 din cate imi amintesc. Parte este cer cu doua trei feluri de nori, parte este pamant arat cu copaci si lcalitate separat adaptata in perspectiva, parte este campul de grau la care am adaugat maci. Tot ce vedeti este un colaj de multitudine de imagini decupate si adaptate ca dimensiune, perspectiva, nuanta , umbra, culoare , claritate perspectiva deformare obiectiv. Cele doua grupuri de copaci din prim plan (i.e. ) : au fost adaugati cu fasia de iarba aferenta intre imaginea campului de maci apropiata si terenul arat, spun, pentru a observa un detaliu avand formata o ideie despre cum a fost compusa intreaga imagine. Ce se mai poate face din aceasta imagine? In aceasta ipostaza?

Se mai poate prelucra Photoshop in varianta "painting" (pictura) adaptand textura de panza si/sau aquarela inainte de printing , adaptata pentru inramare in varianta passepartout (rama de carton de regula alb ). Practic, azi, avem posibilitatea creativitatii aproape nelimitate in Photoshop; as spune acest lucru este egal cu pictura desigur in pictura coordonarea mainii pentru a reprezenta ceva ce mintea imagineaza este mai greu insa din perspectiva realizarii a ceeace am imaginat ca finit in memoria noastra in ambele este la fel. Constructia imaginii a durat in jur de 3-4 ore de lucru (mai mult a durat cautarea pe Net de imagini pentru a o compune!) , definitia ei este HQ , 300dpi print , este in format "* jpeg" si desigur ideal ar fiputut fi in *raw , pentru cunoscatori spun, format in care "..."(sic!) poti vedea si cum zboara musca.

#DanIzvernariu #Photoshop #PostProductie #SummerSolstice #EditorialdeDuminica

8 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate