Caută
  • Dan Izvernariu

Autoportret cu ROMÃDan Izvernariu (Me) selfie ,Madrid 2015

ROMÃ

Cand incepi sa le vorbesti despre orice, special despre societate, lumea se plictiseste in fraza doi expusa. Toti vor spune "a stiu!" . Acest lucru se datoreaza parte semidoctismului si parte a informarii imense de care dispunem azi in fractiuni de secunda via Net, Asa, cred eu, s-a nascut si "misteriosul fenomen" Mandela Effect in care unii au impresia conspiratiei in care C.E.R.N. prin experientele sale a modificat timpul si acctiunea lui . Un fapt cat se poate de stupid as spune de vreme ce lumea azi nu are rabdare sa asculte, sa treaca prin filtrul memoriei, sa nu reactinoeze inaintea gandirii si sa citeasca si sa asculte atent pana la capat. Azi, cei mai multi citesc in diagonala omitand realitatea si esentalul, asa se face ca unii cu toata informarea pe care o au LIVE la dispozitie neglijeaza si mai apoi abereaza "Mandela a murit in inchisoare in 1985"- eronat! Aici nu vorbim de misticul stiintei sau conspiratii ci tocmai de modul discutabil cum ne informam.
ROMÃ - citeste in L. Romana, ROMÁ (aa prelung la final) este ceeace noi numim RODIA
Acest fruct si nu numai ca simbol desemneaza in masonerie TRIBUL, LOJA, SOCIETATEA, COMUNITATEA in care semintele sunt metafora oamenilor adunate impreuna sub scoarta protectoare a ceea ce protejeaza acea adunare, fie lege, fie cetatea, fie locul, grota etc.
Masoneria nu este o religie, pentru ca aceasta nu practica misticul religios. Este o forma a spune " noi nu stiim dece dar observam statistic ca" ; in baza aceastui rationament aplicam ceeace este mai bine tuturor ca just si adevarat in momentul istoric respectiv dupa ce am judecat si am supus discutiei. Ceeace va spun nu este un elogiu adus masoneriei, dar desigur este cumva o clarificare din interior si nu o opinie cu aer conspirativ vazut din exterior ...iata un alt aspect ce contribuie la "ciudatul efect Mandela" despre care afirm ca singurul lucru "malefic" ce a contribuit la mediatizarea lui ca fapt occult este semidoctismul si (.) .
In timp, istoria a beneficiat in "time line-ul" ei de faptul ca lumea a invatat gresit sau a uitat inventand mai apoi lucruri ce nu au existat; de aici misticul si povestea urbana, metafora religioasa si chiar conspiratia puterilor ce au inventat inexplicabilul folosind acesta ca scop de a inspaimanta si a mentine controlul maselor. Privesc la acest fruct ce , reamintesc, spune ceva despre uniune, familie, societate, trib, ... mai apoi ma gandesc imagnand arborele in care creste si reprezinta natura pamantului in care sunt multe, multe astfel de fructe precum asezariile, localitatiile...pe ramul/drumul lor. Observa acum cat de simplu este sa nu aberezi in mistic. Cu toate ca sti afland acest lucru sunt convins ca constiinta ta iti va spune : dar daca..si de aici misticul in care aberatia va fi: fructul este afrodisiacul diavolului. Daca omul nu ar gandi astfel, sau daca ar gandi macar intai ianintea impulsului, societatea umana , azi, ar fi mult mai avansata si mai putin apasata de versatila putere in care crede dar pe care nu a potutu sa o vada pana azi decat in alterarea realitatii.

#DanIzvernariu #Masoneria #Freemasonry #esoteric #exoteric #ScottishRite33 #Psihologie

26 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate