Caută
  • Dan Izvernariu

La Perla, altfel


Te-ai gandit? De unde asta cu "La Perla" freudian spus sau dece dessu-ul are design fin, dantela si culoare cand putea fi o simpla carpa cu accesorii de burete?? Raspunsurile mele in ordine sunt asa: "La Perla" (Perla, trad. L. Ital.) face referire la intim, produs,sexual: scoica & clitoris. Deci, starea finala. In secunda instanta, ideiea de design pentru dessu este absolut clara si imi pare veridica, este facut ca sa placa. Intrebarea aditionala ar fi: "cum sa placa daca sta sub alte haine?" unul din raspunsuri pertinente ar fi... "tocmai aceasta ideia , ca sa fie vazut, aratate, admirate." Nu poti face asta cu o rochie deasupra. Sau non sens tinute in dulap .


La Perla Post production after original danIzvernariu Madrid España Am inceput sa fiu fascinat de textura si culoarea Art Deco.

De cateva decade ale vietii oscilez nehotarat intre Art Nouveau si Art Deco.Art Nouveau ma impresioneaza prin poezia si detaliul oferit de natura in vreme ce Deco ma excita vizual cu stilul sau simplu si absolut elegant .

Alternanta se vede intre inspirativul naturii si rationalul liniei exacte. Floral, forma, insecta, ... Nu stiu cat de cautate sunt pe piata acest gen de imagini, precum inca nu am o ideie clara cui (brand ) sa ma adresez insa deocamdata incerc sa imi formez un stil aparte cu mult lux si ...la greu.Din perspectiva modelelor...si aici alternez intre femeia cu curburi si cea absolut slaba dar exceptional ca expresie. Pe prima o mai gasesti, pe a doua cam complicat as adauga.Poate ca prin toamna/iarna 2014 cand voi revenii cu noi postari in acest blog voi avea si voi prezenta un nou stil Art Photo , oricum imi doresc, o pauza in care vreu sa ma retrag pentru a decide ce am de facut in acest rastimp. Remodelare complecta imagine Recomand sincer in ciuda imaginii mele de mai sus, o tinuta pastel, o manechiura pastel fresh pentru vara pentru ca o culoare puternica chiar si seara poate contrasta socant (sau de prost gust) cu bronzul pielii vulgarizand astfel o imagine ce se vrea..fina si rafinata.Fotografia originala de la care am plecat ca ideie in imaginea de mai sus:


La Perla final poster, new look Post production after original danIzvernariu Madrid España

#LaPerla #DanIzvernariu #sexualcontent #VOAIERÍSM #Photoshop #Boehmia

19 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate