Caută
  • Dan Izvernariu

Secretul Ei


Oricine isi poate face un selfie. Nu oricine are in final un portet reusit. Oricine poate publica azi, vulgarul, nu oricine poate face din acesta Art. Diferentele sunt date de persoana ce generalmente are talentul, cunosterea, cultura, educatia limitei, simtul elegantei. Din acest motiv exista inca fotografi si tehnicieni de imagine.


Melons 2014, Madrid España by danIzvernariu -post producer img. Povestea erotica pur intelectuala consta in seductie. In seductia provocata intentionat pentru a produce arta si a evita vulgarul. In 2014 suntem invitati in societatea spaniola 100% , acasa in Madrid.Aceasta invitatie se datoreaza diverselor mele lucrari "share" in Facebook . Cumva , vreau sa spun asa ajungem sa cunoastem lumea autohtona, facandu-ma cunoscut. Ea imi solicita o sesiune foto desi explic pnctual ca nu sunt fotograf , o sesiune cu post productie, imi spune " vreau ceva deosebit" . Incerc sa inteleg deosebitul ei expus vag in expresie, ma gandesc ce as putea inventa dar mai ales lamuri in ce vad in limba mea portuguesa vorbita in cadru castellan. Observ ca motivul principal al invitatiei consta chiar in interesul acesta, sesiune foto professionala. Spun aceasta pentru ca realmente simtea nevoia de noi prietenii si nu de afaceri bine ambalate protocolar. Important este ca vad in subiectul meu model, (Ea) un potential, ei bine, la acel minut nu am stiut in CE tematica. Cum rar intalnesti prezente elegant sculpturale, ca artist spun, te cuprinde flama "WOWW" si consideri ca a sosit momentul ce nu poate fi rarat. Nu toata ziua este Duminica, nu?! Este casatorita si nu imi permit sa intru cu bocancii ideilor mele in politica lor de cuplu insa ocazia ma obliga la politica si politete. In secund act ma infig in politica lor relationata cu terti la...EL ... iar dupa o scurta discutie privind amandoi din afara subiectul ei, convenim ca sesiunea foto va fi una picturala , unica si cu mult bun gust. Primesc "maini libere". sau...actul ce ma interesa "aprobat de Putere". Intre altele , el, isi doreste in final ca imagine amestecul de carnal si fruct insa impecabil si putin vulgar reprezentat; este clar o adora si acest fapt imi incita imaginatia creatiei mele . Lamuresc faptul ca nu va fi o sedinta de studio ci una de lumina naturala. Culoarea pielii ei o consider imediat ca fina, mult prea fina pentru a o expune luminii articiale pierzand din culoare si nuante. 2 luni mai traziu


AQUARIUS by danIzvernariu, Madrid, 2014 post production imagine PsCss Imaginile mele sunt in fapt clasicile tablouri claire/obscur, ma fascineaza aceasta in reprezentari ale scolii clasice. Tema ce o am de rezolvat este printing poster in rama passepartout ca lucrare privata pentru ambientul casei lor. Primesc insa si dreptul publicarii in cazul reusitei absolute acceptate de ei. Trecem la negocieriile intre producator si model , un spatiu sensibil psihologic in care modelul ideal va accepta iar producatorul imaginii va propune avand stabilite limitele. Femeia spaniola este ascunsa de propriul scut; ea nu va ceda sau nu va propune dn prima, trebuie insa sa ghicesti ce sta in ascuns astfel incat fara exagerari si fara spatiu de-a fi prost inteles in finalitate vei obtine de la ea tot, multumind in final. Asa se face ca in discutie privata dupa o cina impreuna intre cupluri ajungem pe strazi imaginare , obscure chiar din care incercam sa evitam vulgarul sau comercialul. Un amalgam de trairi sincer expuse in care eu ajung sa inteleg limitele ei sau...ascunsul ei. Un fel de psihoanaliza a situatiei. Fixam sesiunea, langa Toledo pe un camp, apus de soare pentru ca mai apoi toate imaginile sa fie retusate, adaptate in context nou/imagine finala. Imi asum riscul " fiasco" experimental si incepem sesiunea in care comunicam verbal incitand la jocul teatral ce este privit prn camera foto. Incerc sa surprind trairi provocand , acel <ping-pong> chat in care sunt prezent dar absent in acelas timp , fizic,..este ca si cum iti sugerez un act iar tu il joci traiind, Nu este nimic real aici, este doar un joc important in expresie si atat. Acest act teatral este greu de realizat pentru ca tine 100% de a intra in joc sau nu ; garantez ca finalitatea lui este exaltanta si relaxanta dupa ce initial a fost tensionata maxim. Va marturisesc ca in fiecare din noi exista un actor, un bun jucator insa diferentele sunt date doar de doua stari venite din spiritul propriu, daca esti introvertit aceasta nu se vede iar daca esti extrovertit (-a) oferi maximul excelent din tine . Eroticul faptului in sine consta in relatia accidentala fotograf/personaj pe acel interval in care "orice este posibil" imaginand insa nimic nu se intampla , real. Iata un "tutorial" in CUM ar fi mai bine atunci cand imaginezi, atunci cand te expui ...dece nu? Rusine este sa fi prost, vulgar si redus , nu sa reprezinti si sa prezinti calitatea la care multi ar vrea.. dar...nu pot!

#Erotic #sexualcontent #VOAIERÍSM #DanIzvernariu #Legendapersonala #Dreaming #Psihologie #Tantra

36 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate