Caută
  • Dan Izvernariu

Feminismul in Spania este o afacere de stat


Atelier: Deontologia? Un cuvant pierdut in dictonare // Feminismul si Misoginismul sunt extreme! Deontologia? Un cuvant pierdut in dictonare Sunt intrebat uneori, direct, indirect sau cu subinteles daca ma amestec sexual cu modelele mele. Un fel de picanterie a acelora care urmaresc posturile mele privind tehnici de Post Productie imagine in Photoshop professional. Raspunsul meu etern este : NU. NU ma culc ,( textual pop spus!) cu modelele mele. Cu toate ca tematicile mele erotice, de voayerism, de sexualitate discreta dusa pana la "perv" sa spunem, nu ma incurc cu modelele mele, Prfer sa privesc si sa inventez scena pentru imaginea finala. Adevar, uneori ne jucam, jucand scena insa sunt rar amestecat in aceasta pentru simplu fapt ca personal sunt interesat de SECVENTA si nu de "ejacularea" inutila si efemera. In alte situatii, pun profesionalismul in fata, am coloana vertebrala si consider deontologia ca fotograf sau tehnician de imagine mai importanta si mai pretioasa decat compromisul.


Technical process in Adobe Photoshop , post production effects by danIzvernariu ., Madrid , España (SAMPLE) 2019 Apr. BETWEEN NIGHT & DAY Adevar , inca nu am tendinta catre pornografie , industrie in care se castiga multi bani , o spun fara jena! Poate as fi bun si in aceasta insa personal vad lucruriile prin prisma Art si pentru marea masa vulgara as trece ca un ciudat si nu ca un tip ce factureaza, prin urmare subiectul nu ma intereseaza. Continui sa admir frumusetea feminina dar mai ales a caracterului ei , atunci cand o femeie frumoasa este rationala, educata, cultivata , cu personalitate aplicata just si nu extrem. Sa nu uitam! ORGASMUL este intelectual si nimic mai mult! In joaca noastra (spun mai sus) determin femeia -model sa devina ea insasi, ii dau aripi si nu gratuit, o fac pentru ca merita , daca si numai daca probeaza ca merita!

O incurajez sa fie sexy si cu personalitate justificata si acoperita de educatia eu, de nivelul ei. Asa explic ca eleganta lor in imaginile mele au prestanta, sexualitate OK si iti impune respect. Feminismul si Misoginismul sunt extreme! Paradoxal legii DEMOCRATIEI ele sunt finantate de Stat In Spania legile sunt contra sociabilului si sociabilitatii; sunt (unele!) extreme ce deschid posibilitati speculative abuzului . Azi cuvantul MISOGIN este considerat un fapt reprobabil si mai mult, o jicnire in fond. Opusul lui, FEMINISTA este un cuvant protejat de lege. In ce fel? In forma in care extrema a oferit poarta in casa abuzului si speculatei financiare de stat. Se aloca fonduri imense organizatiilor de gen, FEMINISTE, sumele se ridica la 6 cifre . Ok, toate OK, cum ramane cu banii publici ai contribuabililor alocati stiintei in medicina, in educatie , in arta?

Va spun eu cum...estorcarea financiara/speculatie legistiva nu tine cont de sanatatea publica, de sanatatea mintala cel putin! Orice idioata dar nu putin inteligenta femeie ce vrea sa speculeze politic/financiar si in avantaj propriu indiferent de situatie ca are dreptate sau nu-, are posibilitatea denuntiei si este cu intaietate credibila in Tribunal In conformitate cu legea in vigoare spaniola, orice isterica te poate baga la puscarie preventiva doar ca a denuntat ca a fost molestata (*deranjata) verbal,,,acum fizic,,,pana sa faci tu proba in justitie ca nu este real ce se declara, poti face ani grei de puscarie pentru nimic. Aceasta lege extremista spaniola a adus efectul neasteptat in Spania. A crescut numarul de crime prin violenta domestica. -Dece? Simplu...decat sa "iti trag o palma si sa fiu deferit justitiei ani de zile pentru ca tocmai tu ai adus situatia la dementa" ruinand o cariera, un viitor doar pentru ca asa ti s-a nazarit si ai scapat de sub control ca femeie, mai bine ajungi in pamant, Pe putin agresorul masculin in cauza are si respectul cuvenit in noua viata oferita de conjuctura in penitenciar. Pare normal? Nu! Dar adapat situatiei este logic. Citand exemplele din presa spaniola, ma intreb, oare, a fost necesar 49 de lovituri de cutit ca sa o omori cand maxim 3 sunt necesare oentru un deces garantat prin act neprofesional? "Pai" este asa, victima a provocat disputa aducand "agresorul" la dementa. Cu aceasta cum ramane dupa 10 ani de casnicie idua cre EA a decis ca TU esti NIMIC? Sunand la 112 ca sa fi arestat, pierzand casa, viitor, nimeni nu iti va da dreptate! Va intreb M/F , unde este constiinta "victimei" ce a abuzat de legi si regularizari, aducand "dreptatea" de partea ei doar pentru ca " sunt femeie?".

Feminismul este un joc pervers ! Femeia pentru a fi respectata trebuie sa fie ea insasi. Frumoasa, educata, culta cu prestanta . Sunt absolut convins ca nimeni nu va avea curajul sa se lege de ea baza a legii contemporane Sec XXI, precum EA la nivelul ei educativ elevat nu va pluti in medii obscure ce pot provoca lucruri imprevizibile altele decat normele sociale.

Opus, masculinul educat, manierat si constientizat de propria forta nu va rani niciodata o femeie. -Vreti sa vorbim despre conflictul relatiei de cuplu? Complicat!

Relatia de cuplu adevarata se vede dupa primii 2 ani sau in cel mai indelung caz dupa 10 cand relatia ori continua toxic , ori devine subiecul divortului; cu cat mai repede in cei prim 2 ani cu atat mai bine. Actualmente se investesc bani in activitati propagandistice, in sedii, in energie consumata aiurea pe bani publici atat de necesari in alte scopuri, macar umanitare ...un fel de coruptie de stat motivata de moftul extremelor ce prin cultura si educatie nu stiu sa se exprime pentr ca pur si simplu nu o au. Priveste la extreme si gandeste o clipa... esti declarat gay ai mereu aparare, esti feminista poti spune si face orice, esti intelectual, fumator si vrei sa bei o cafea in cafenea asa cum de secole s-a facut ritualic...este o problema! -Tu niciodata NU, atunci ma intreb... societatea moderna, evoluata, civilizata, este chiar asa cum pare sau este speculata de extreme dure, infecte, urate si josnice nefolositoare nimanui in definitiv. Marie Currie (Marie Skłodowska Curie) , omul de stiinta medic ce a inovat in medicina puterea analizei prin raze ...datorita ei sti cum arati interior, in ce stadiu esti si la ce te poti astepta. Marie a sustinut mereu spunand in esenta, ca nu are nevoie de o miscare feminista pentru a-si sustine studiile recunoscute de oamenii de stiinta egal sexul ei! Si atunci te intrebi in final? Daca ai vagin chiar trebuie sa ai si dreptate? Cand toti prestam o munca platita egal insa cand vine vorba de putere si forta, doar barabatii?? In vreme ce azi esti recunoscuta sau nu ca valoare precum sunt sau nu recunoscut ca valoare, are sens sa militam pentru extreme? Nimeni nu te intreaba in New Zealand de sex, an nastere sau orientare sexuala si religioasa. Scrii aceasta in CV, cv.ul este NULL din start. Tot ce poti proba este, specialitatea, cunoasterea, experienta si referinta unde poti fi verificat indiferent ca esti: negru, gay, femeie, onanist sau extraterestru. Oameni rationali! Avansul uman si progresul lui tine de aportul dat in stiinta, cunoastere,experienta, aplicatie, ideal, vis, excelentia perstatie noastre si nu in extreme: nazism, dictatura comunista, extrama sexuala, nefumatori, culoare a pielii sau provenienta nationala. Viata este scurta si nu merita traita prost cauza a idiotului ce speculeaza dreptul egal omului rational.

#DanIzvernariu #EditorialdeDuminica #sexualcontent #PostProductie #PostProduction #Masoneria #Freemasonry #VOAIERÍSM #legilepolaritatiiatractiei #Psihologie #Photoshop #supermodes #Legendapersonala #ScottishRite33

17 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate