Caută
  • Dan Izvernariu

Vindecarea EU-lui, reteta alchimica


Ai nevoie doar de doua ingrediente bazice deja existente in constiinta ta. De spirit educat si de suflet cultivat. Daca nu le ai, este tarziu la 50! Detest COACH-ingul incalcit si in doi peri! Omul are nevoie de solutii punctuale. Viata sexuala nu se incheie decat odata cu boala si/sau problema psihologica , limitarea culturala si educationala.

Eu-l are nevoie de referinte pentru a se vindeca, in secunda instanta de probe iar in treta instanta de fapte. Altminteri totul este o teorie ce o sti, dar care adoarme. Aleator ideii, faptul psihologic confirmi si esti confirmat da impuls! Numesc ALCHIMIE in cele ce urmeaza, transformarea pshihologica a unui lucru (oricare ar fi ca exemplu!) in perceptia noastra din forma veche in "aur" sau cea perfecta pentru noi insine.Dece alchimie si nu exact psihologie? Pentru ca de aceasta data nu vom transforma "plasticul in aur pur" ci tocmai vom schimba o viziune despre noi insine din imaginea Eu-lui vechi in Eu-l nou, mantuit sau automantuit asa cum Dr. Carl G. Jung in "Opere Complecte" ne indruma.


Absence of time & Elixir Magic sexual theme by danIzvernariu 2013, Madrid , España Photo: Quinta da Regaleira, Sintra, Portugal 2011 Photoshop after effects

TOTUL ESTE CHIMIC, CHIMIE! In acest Univers electro-magnetic, fiintele sunt singurele ce functioneaza electro chimic.Atractia sau respingerea, imperecherea, exaltarea, tristetea... s.a.m.d. .. sunt factori ce tin de chimic . Chimicul actioneaza asupra creierului nostru prin organe interne ce il absorb , acest fapt altereaza sau stimuleaza perceptia; sau realitatea asa cum o percepem.

Asa se explica ca realitatiile difera de la caz la caz, cauza a perceptiei diferite , chimic (miros, gust) ; fiecare percepem intrun fel si intro anumta masura rationam ce tocmai am perceput.

Tot asa explic atractia sexuala sau respingerea intre fiinte.

In special la fiinta umana acest instinct stimulat de chimic trece prin ratiune, prin tiparele ce tocmai le-am fixat ca "ale noastre" sau nu. In acest mod se petrece irationala indragostire , inexplicabila...compatibilitatea chimica in baza hormonilor sau a feromoniilor ce ii emitem sau ii percepem.Desigur chimia aceasta functioneaza perfect si prin alterarea constiintei: droguri, narcotice, alcool, combinatii diverse de anabolizante, boli mintale si/sau boli ale ficatului.

Nu despre acest gen va vorbesc aici ci despre imaginea potrivita noua in alegere cat se poate de aproape de realitate; cumva despre starea treaza si neafectata de alte chimicale in organism.

Multi doresc un backup , la o anumita varsta, atat de necesar supravietuirii, refacerii si improspatarii vietii, insanatosirii ei.Acest aspect apare tarziu de regula odata cu varsta mijlocie, 50 ani, cand trecutul va face presiuni prezentului iar viitorul devine incert in constiinta noastra.

Tot la aceasta varsta apar si primele semne alarmante ale imbatranirii ce poate fi grafic brusca daca nu sunt luate din timp masuri de prevenire.


ABSINTH & MIRROR Magic sexual theme by danIzvernariu 2013, Madrid , España Photoshop after effects

Care este reteta mea?

In primul rand trebuie sa sti ca ma adresez avansatiilor in astfel de studii cu rezultat garantat pentru o perioada lunga de timp.

Omul in cursul vietii aduna "bagaj" sau "junk" ; acest lucru se aduna fara voia noastra si se fixeaza in subconstient de unde...comanda subtil tot, infectand realitatea chiar daca noi rejectam aceste impulsuri din memoria ascunsa.Omul in general este dispus sa se vindece fara prea multa teorie, cand o are se plictiseste si uita care este scopul delasandu se.

Omul vrea HOCUS POCUS cand spune GO AHEAD!

OK, sa incercam!In primul rand este nevoie deo auto analiza profunda in care fata in fata cu tine (Oglinda magica) trebuie sa te recunosti: cine esti, ce esti si ce ai fost recunoscand si memorand faptul gresit din viata ta.In al doilea rand , dupa analiza Eu-lui trebuie sa iti faci un PLAN cu ce vei schimba si in cat timp/ ce durata.La varsta de 50 ani ar fi cazul sa iti amintesti de adolescentul din tine (acela din spatele ochiilor tai) mereu energic si indragostit.

Mereu dispus sa ofere sincer si sa procreeze in ideia actului in sine nu realmente ca ideie.

Despre actul sexual tantric va vorbesc.

Cand apetitul catre sexualitatea de multa calitate se activeaza, se activeaza tot, acel update al constiintei si tot ce tine de EU tinde sa se actualizeze corect. tinuta, aparenta, romanticul limbaj, elegnata, ingrijirea si... acea deschidere, extrovertire ce garanteaza ca tot ce vine este intampinat cu placerea de-a primi si de-a oferi mai apoi.

Asa vom observa cate persoane frumoase sunt in jurul nostru, cate ar oferi dar nu au cui...cate sunt dispuse exersarii tantricelor intalniri doar pentru a demonstra excelenta proprie.

Lipsa sexualitatii sau restrangerea voita a ei duce la imbatranire brusca si degradare galopanta , precum o sexualitate fara noima lipsita de eleganta fantezie sau bun simt duce la obsesii si multa nemultumire sufleteasca.Ideia finala se gaseste in filosofia tantrica (cauta despre!)La 50 te mai poti indragosti daca iti amintesti de propriile tale norme din adolescenta pe care realmente reancepi sa le practici, mereu imbunatatind si actualizand.

Poate ca esti in urma unei deceptii cumplite, poate un soc, poate... poate simti ca vrei sa mai traiesti bucuria tineretii.

Oricare ar fi, fizic inca esti pregatit(-a) pentru aceasta si la aceasta varsta de 50.

Trebuie insa sa exersezi acest avantaj realmente...practicand!Asa vei avea o ocupatie in plus fata de cea strict intelectuala ce iti va aduce un surplus de informatie, o motivatie existentiala si iata... o perioada lunga de mentinere a Eu-lui mereu tanar.

#DanIzvernariu #Lisboa #esoteric #exoterix #sexualcontent #Tantra #Psihologie #DrCarlGustavJung #Dreaming #alchimia #alchimie #legilepolaritatiiatractiei #Esoterism #Lifestile #rationalism #exoteric

31 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate