Caută
  • Dan Izvernariu

Boehmul Oriental vs. OccidentalSELFIE Classix/Nouveaux portrait in Lisboa Modelling : Madalina Post production : Luxury Fashion poster danIzvernariu 2019 , Madrid

Exista o diferenta culturala intre Occident si Orient. Diferenta face egalitatea din puncte de opinie diferite insa ambele in sensul elegantei cu titlu de...Excelenta (E+) . Este foarte clar ca cele doua spatii geo Est si Vest sunt distincte din perspectiva educationala. culturala, istorica, traditionala, s.a.md. ... Ce le aseamana? Educatia, educatia nu are nationalitate chiar daca temperamentul difera. Educatia si bunul gust sunt doua lucruri ce pot reuni ideia de spatiu comun sau limbaj comun atunci cand vorbim despre cele doua zone geografice.

Am sa fac referinta cand spun Occident (pentru mine prin experienta mea) la Spania si Portugal Acum 20 ani in urma pe cand am emigrat in Portugal, nu intelegeam "dece astia nu au femei atractive" ; raspunsul a venit mult mai tarziu de la ziua in care ne-am stabilizat in Lisboa. Femeia spaniola si cea portuguesa este carcterizata de SIMPLITATE si AUSTER ; foarte probabil a reminiscentei religioase catolice despre care stiim ca era rigida. In ciuda limitariilor femeia iberica este absolut eleganta , atractia sexuala o emite in "eter" disponibililor sa o observe prin atitudine si vag prin imbracaminte. Au o asa influenta prin atitudine incat fac echivalentul aparentei vizibile prin modul cum presteaza social public. Un lucru important ce tine de calitate caracter vizibila prin modest dar super beton prin prestatie. Femeia iberica la prima vedere pare stearsa pentru un ochi ce nu a cunoscut nobilul medieval pus in valoare de context si nu de un aspect anume ca detaliu (bijuterie, machiaj etc). In Orient, lucrurile stau putin diferit. Femeia este super ingrijita vorbind de machiaj si bijuterie. Este o bijuterie complicata fata de prima minimalista ce exprima caracterul prin maximalism. Cred ca mediana intre Orient si Occident se afla in Italia Moda italiana incepand cu perioada Renaissance a facut sa fie un punct de orientare intre cele doua "extreme" din perspectiva mdei, a luxului, a bunului gust temperat si bine punctat in detalii. Pentru mine maximalismul dantelei si a perlelor bijuterie Renaissance valorificate in minimalism auster este tot ce poate fi mai excelent ca imagine de valoare.


SELFIE Classix/Nouveaux portrait Lisboa Modelling : Madalina Post production : Luxury Fashion poster danIzvernariu 2019 , Madrid Contrar , insa, femeia orientala europeana este caracterizata de maximalism , ades dus in excelenta detaliului. Vazuta astfel prin perspectiva ochiului occidental, aceasta pare extravaganta; daca aceasta reuseste sa tina echilibrul grafic si armonia devine excelenta aparitie imposibil sa nu o vezi pe strada in aglomeratie. Sofisticatul ei maximalist o face dorita de toti insa de putini asumati in seriozitate in spatiul occidental. Interesant am sa constat in final...o femeie occidentala iberica atat de simpla insa cu un maxim de forta in atitudine este atat de asemanatoare cu femeia orientala butaforica in lux ca obiect insa cu prestanta similara in atitudine. Mai spune cineva ca viata nu isi are optiuniile ei? Am sa insist , totul sta in caracter, educatie si atitudine vis a vis de ceeace imbracam si cum prestam in spatiul public si intim social. O alta concluzie finala, femeia ce se ingrijeste nu are varsta Orice femeie ce se ingrijeste si poarta cu bun gust mai ales plina de originalitate, ca este vestica sau estica, aceasta nu are varsta. Pe cat mai inaintata la peste 40 pe atat mai perfectionata si mai plina de succes . Feminitatea in marea majoritate a cazuriilor comune Est/Vest a cam disparut odata cu accelerarea vietii data de tehnica. Parca femeia contemporana a uita de propria ei feminitate, sexualitate , chimic in favoarea unui simplism uniform si anost. In marea majoritate a cazuriilor de peste 60% din total. Feminism:"YES WE CAN!" Chiar asa? Foarte probabil feminismul nascut odata cu industrializarea si accentuat in anii W.W.2, a facut azi uniformizarea si delasarea intre valori. Practicul a castigat teren in defavoarea elgantei. Poate ca viata s-a schimbat insa acest lucru a schimbat pana si opinia masculinitatii din perspectiva sexuala in rau sau decadenta privind valoriile feminitatii reale. Femeia a uitat de feminitate iar barbatul a uitat de curtoazie.

#MadalinaManta #MadalinaIzvernariu #luxfashion #Boehmia #PostProduction #PostProductie #DanIzvernariu #supermodes #Dreaming

30 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate