Caută
  • Dan Izvernariu

Calator in timp?


Mereu am avut in atelier invitati la cafea.

-Ai vrut sa ma cunosti? Tocmai ai aflat ca in anii 1980 am fost Punk 100% ; acest lucru insa a afectat doar nehotararea mea rationala intreband mereu "dece" sau "cum ar fi mai bine" acea schizofrenie intre doua lucruri ce ades nu convin. Am ramas un nehotarat si azi la 50! Totusi in esenta mea sunt un romantic. Sunt un clasic ce admira luxul si finetea cu personalitate. In acest caz nu am dubii si mereu aleg exact si fara gres. Eroticul il vad doar in linii grafice privite in mare

Acum (si poate si azi, inca!?) se spunea ca esti incult daca privesti o lucrare picturala de la mai putin de 1,5 m .Salvador Dali, incerca sa isi lamureasca musterii posibili ca o lucrare nu se priveste indeaproape, iata numele ce poarta autoportetul lui (unul din ele) , "Portret vazut de la 50m distanta"; o combinatie de imagini, texturi si joc optic ce fac ca finalitate portretul artistului in detaliu, fie privit printre gene de la ...1, 5 m fie chiar de la distante mari. Daca ar fi sa ma intrebi care este genul meu de model feminin mereu as spune "femeia aniilor 50-60 a fost si este pentru mine modelul adevarat de feminitate cu multa prestanta"; da sunt un adept al minimalismului grafic al acestor ani.Cu acel tus cu tusa precis trasa a ochiilor, cu coafura proaspata cu coc sau acel "mot" indraznet in varianta sport si cu mult rafinament simplu in imbracaminte de foarte buna calitate.In opinia mea femeia aniilor 60 este maximul de eleganta ,pana azi 2019, in calitate vizuala prin excelenta. In concluzie la ce vad de la 50m distanta?

Adevaratul erotic al femeii sta in totalitatea ei dar mai ales in caracter ce face obiectul atitudinii si aceasta se vede chiar de la distanta mare. Fictiunea poate fi un adevar. Adevarul, este o fictiune?

De cativa ani se tot incearca in media Net. "YouTUBE" sa se demonstreze cumva prin imagini video si foto faptul ca Einstein a avut dreptatea privind suprapunerea de existente (sau vieti paralele).

De la cele mai interesante pana la cele mai "Fake!" (fals) manipulat in CGI sau Photoshop , aceste idei vehiculate probeaza faptul ca constientul colectiv functioneaza cumva inspirat de mult inconstient (citeste inspiratie) apartinand memoriei universale la care, dupa toate aparentele ...suntem conectati. Madalina mi-a inspirat finetea lui Brigitte Bardot


Modelling: Madalina , Timisoara Ian.2019Post Production danIzvernariu . , Madrid, España 2019 de Jan.Theme : 1960s portrait Primesc de la Madalina via Email spre prelucrare o imagine "oarecare" , portret in oglinda in acest Ianuarie de 2019. Tema mea in aces caz, este: restaurare defecte de expunere, imbunatatire calitate imagine si... eventual adaptare.

Descarc fisierul si... imi pun ochelarii.

Acea "oarecare" pomenita mai sus a devenit tinta obsesiva a ambitiei mele inspirata pe autoportretul Madaliniei.

Ma indragostesc subit de aceasta imagine pentru ca tocmai imi doream un model la stacheta aniilor 1960 si iata ...BINGO!

Imaginea Madalinei ma duce cu gandul la portretele lui Brigitte Bardot , despre acea senzualitate eleganta vorbesc ce nu are nevoie de culoare ci doar de lumina, umbra, penumbra si... atitudine + acea imperfectitudine de print tipografic tipic aniinlor respectivi ca rezolutie , vorbesc. Adobe Professional Photoshop : working in progress screen shot:


Madalina, Timisoara 2019 Ian. '960s theme by Dan Izvernariu Orice lucru facut (azi) in joaca, peste decenii a devenit polemica!

In paralel imi amintesc de "Calatorul in Timp", (Time Traveler), ... ce interesant, imi spun!

Daca peste 20 ani (sa punem o cifra), cineva face download la aceasta imagine va spune : "Iata o proba incontestabila a Calatorului in Timp (Titlu), in anii 1960 dar cu Apple Mobilephone?"

Acum, in acest caz... poti spune contrariul sau contrazice "legile fizicii moderne?

"Madalina, este totusi cat se poate de reala, ea chiar exista contemporan lui 2019 asa cum o vedem.Post Productia mea nu a acoperit decat efectele de expunere si ilustratia prin modificarea radicala a backgroundului initial.

#MadalinaManta #MadalinaIzvernariu #DanIzvernariu #Photoshop #PostProductie #supermodes #luxfashion #Boehmia #modelling

35 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate