Caută
  • Dan Izvernariu

HELMUT NEWTOWN (fotograf) Marele voayeur


Se spune despre Helmut ca este cel mai mare voayeur fotograf din Madrid. In "impertinenta" sa explicita , Helmut a mers departe prezentand fotografia erotica la extrema ; combinand Luxul cu sexualitatea explicita. In fapt vorbim despre viziunea comuna a, a mea si a lui despre ce si cum prezinti , contextul si mesajul fotografiei erotice. in cazul meu #Dreaming- capitolul lucrariilor mele cu aceasta tema din aceasta perspectiva.


HELMUT NEWTOWN (fotograf) Marele voayeur

HELMUT NEWTOWN a fost insa mai norocos ca mine fotografiind celebritati in contextul luxului din fotografia cu tematica erotica, precum : Veroushka, Jerry Hall, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Elizabeth Taylor, Charlotte Rampling, Paloma Picasso, David Lynch, Isabella Rossellini, Madonna...etc.

In perioada 1934 la Berlin pana in 2004 Los Angeles USA acesta a revolutionat ideia de fotografie porn vulgara aducand in discutie cu succes, imaginea luxuasa, detailata, eleganta mereu ce a incitat fetishsmul de care in fapt...toti suferim in propria noastra imaginatie.


HELMUT NEWTOWN (fotograf) Marele voayeur

Subiectul lui a fost: femeia eleganta "surprinsa" in momentul erotic de lux convertit ca ideie la stilul propriu sofisticat si obsesiv din dorinta de-a reda Art elegant conexiunea intre anatomie, obiect si stare. In Dreaming din perspectiva personala vorbesc despre lucruri similare. Fotografia mea erotica (in acest website) incearca fie picturalul , fie minimalismul dar in context opus lui Helmut. In viziunea mea eleganta feminina de lux se combina cu spatiul infect, dezafectat, asemeni podurilor de case, pivnitelor sau a toaletelor publice dezafectate in care efemerul se consuma ocazional si in contrast lux/insalubru; dece o astfel de viziune? Este simplu , este precum stralucirea in intuneric in care valoarea elegantei straluceste pe fundalul obscur si obscen al ... prafului, ruginii, tencuielii cazute, egrasiei etc. Ce vad in aceasta? Simplu, ocazionalul... prezentat in combinatia LUX, Art si psihologic-


BLUEMOON Voayerism by Dan Izvernariu, Madrid 2018

#Photoshop #Dreaming #sexualcontent #Psihologie #luxfashion #Boehmia #PostProductie #VOAIERÍSM

25 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate