Caută
  • Dan Izvernariu

#GROUND0,NU AM REUSIT SA PORNESC TIMPUL!


INTRO: In conformitate cu teoriile jungiene (Dr. Carl Gustav Jung) in care "nimic nu este la intamplare " chiar daca mistic ca prezenta sesizat, teoria mea privind "karma" are o observatie facuta pe o perioada de 30 -35 ani extrasa statistic si probata. Teoria mea consta in faptul ca viata este un looping (bucla) ce pleaca de la un punct anume ,tinde sa urce si mai apoi coboara in acelas punct de plecare . In acest rastimp al urcarii si coborarii exista alte mici puncte cu looping-uri astfel incat orice eveniment major cu fatalitate apare in acestea si se repeta pana ce evenimentul major din punctul initial va avea sa se intample intocmai. In video-ul meu YOUTUBE LINK explic mai clar aceasta verbal. CUM DEOSEBESTI REALITATEA DE VIS? Cum sti in stare de somn (inconstienta) avand putin exercitiu ca in visul tau profund este totul virtual si nu real , pentru a sti ca visezi in vis si nu este realitate? Este "simplu" daca reusesti o clipa sa te dezlipesti de iluzia visului, in timp ce dormi, priveste catre doua repere:

1. CEASUL - daca nu functioneaza corect sau deloc - visezi

2. PEISAJUL EXTERIOR - daca nu are cer - visezi Va spun din practica mea a meditatiei si autohipnozei ce o practic de mai bine de 30 ani in care reusesc sa constat cand "navighez" controlat si cand am adormit si memoria imi joaca feste simbolice Dece trebuie sa sti sa faci aceasta? Pentru simplu fapt pentru care sti unde te afli in spatiu/timp, ce este real si ce surreal , ai riscul diminuat in a face greseli stiind dupa semne ce se intampla sau ce urmeaza sa se intample.


TIME FAILURE Photo by danIzvernariu . , Lisboa 2010 ; Photoshop 2011

TIMPUL MEU A FOST PORNIT CU 20 ANI IN URMA

Acum 20 ani in urma am pus jos o relatie toxica ce a durat 8 ani. Ma bucuram de nou si de noua viata cu mare speranta simtind chiar nevoia de-a schimba radical tot dar absolut tot in viata mea. Asa am si facut dupa cum am observat, gandit, analizat si concluzionat fara sa cedez impulsului dat de orgolii. Cu putin inaintea deciziei de-a renunta la vechea relatie si de-a schimba tot in viata mea, am primit cadou un ceas de mana foarte scump si deosebit.

Ceasul era nou si nepornit si trebuie sa spun ca am avut prezenta de spirit de-a nu-l porni inainte de luarea deciziei finale. Cam doua saptamaini a durat sa proiectez viitorul in conspiratia Legendei Personale , proiect ce iimi amintesc si azi l-am denumit "Viitorul incepe azi!". Dupa doua saptamaini am prezentat viitoarei mele sotii perspectiva si detaliile lui. Acest lucru s-a petrecut in mod discret la 30 km distanta de Timisoara ca simbol al detasarii complecte de prezent. La final amandoi am convenit si am decis calea justa (chiar daca grea) , calea corecta si extrema fara echivoc , fara a privi in urma. Cand aceasta sesiune a fost completa si incheiata, ne-am ridicat de la masa si am ales un loc simbolic (trecerea) pe un coridor destinat plimbarii in parc , o constructie a aniilor 1890(?) ,loc in care am scos ceasul cadou nepornit din buzunar si am intrebat martial:

- Pentru ultima oara, faci opozitiei invreun fel deciziei noastre din acest proiect?

Raspunsul a fost : NU.

In acel moment am avizat ca voi porni ceasul primit de la ea fixand data, ora, minutul...faza Lunei ca un fel de START simbolic pentru nou viata ce avea sa urmeze.

Acest gest cumva ritualic a rezultat "NOI DOI in UNU" (sau UNIO) pentru ca in timp viata si vicisitudinile ei ne-au impins sa ne reamintim , cine suntem, cum suntem si de unde am plecat ca moment impreuna in viata, cunoscand acelas TIMP.

Initial proiectul a fost pentru 4 ani pentru ca mai apoi sa ne reantoarcem la Timisoara... acesti 4 ani au fost de cinci ori mai mult. #GROUND0 - UN ACT RATAT!

Dupa 20 ani (2018), sotia mea a plecat in eternitate...nu am mai ajuns, sa ajungem impreuna in "punctul de plecare initial" dar dupa 20 ani m-am reantors, totusi, singur avand doar un scop precis si unul important de realizat.

Reantoarcerea mea la "punctul 0 de plecare initial" (#GROUND0 denumit aici de mine) ar fi insemnat incheiarea unui ciclu al looping-ului despre care va vorbeam mai sus (in video) un fapt atat de important pentru constinta mea si pentru a incepe progresiv si evoluat avand acum experienta a 20 excelenti ani de cuplu.

Am vizitat gradual toate locurile cu semnificatie profunda din Timisoara, locuri ce mi-au amintit dureros de trecut; am vrut sa infrunt trecutul si am reusit. Un fel de Calatorie simbolica in propria Legenda Personala cu traiect (percurs) istoric . Nu a fost nici placut si nici romantic.

Evolutia presupune repetare ca linii mari insa progresiv avand concluzie sau...asemanator insa diferit ; doua lucruri identice nu exista chiar daca seamana. Iata, karma ce se repeta asemanator dar progresiv pozitiva. UNEORI REALIZAREA NU DEPINDE DOAR DE NOI Diferenta intre Destin si Soarta este ca prima este hotarata de noi prin Creatie, a doua insa o stabileste Universul si este factorul decizional in ceeace tocmai noi am hotarat sa fie indiferent de voinat noastra. Am indoieli cu privire la "Liber Arbitru".

...

Am planificat reantoarcerea mea dupa absenta totala din Timisoara la punctul 0, in coridorul din parcul unde cu 20 ani in urma am pornit timpul meu.

Cu lux de amanunte si cu toleranta de zile am proiectat aceasta planificare "CEAS" pentru a aduce toata Legenda Personala la 0 si deci, la un nou inceput...dar care a esuat lamentabil.

Se spune ca este corect esoteric ca nimic sa nu fie fortat , parte vrem si facem noi, parte conspira Universul.

In acest sens am propus, am programat , dar... FAIL (*Esec).

Timpul nu a fost pornit; probabil ceva a conspirat ca acest lucru sa nu se intample desi nu a existat motiv de eroare in program.

Cumva a fost peste vointa mea. CE SEMNIFICATIE EXOTERICA ARE?

Omul spuneam mai sus are nevoie de repere in viata, unele se exprima in simboluri, altele in fapte ritualice, altele intro imagine/secventa ce aminteste mereu , datand exact plecarea si vointa indeplinirii .

Este adevarat ca marea majoritate a oamenilor nu au aceste orientari, se spune despre acestia "oamenifara capatai" sau oameni cu viata vulgara lipsita de observatie, concluzie, traditie, dorinta de perfectionare; cat despre puncte de referinta nici atat.

Vreau sa spun, foarte probabil multi nu inteleg nici acum dece este necesar o astfel de secventa-punct de origine pentru ca acestia nu au inteles si nu cred ca vor intelege ce se petrece in viata si dece...acea lege CAUZA/EFECT. LA CE MA ASTEPT? Un act nu a fost incheiat pentru ca nu a fost dus in detaliu pana la capat.

Un alt act sta in asteptare la instalare pentru ca viata merge inainte iar in aceseasta bucla se cere consumat si actul final.

In cel mai bun caz ma astept ca totul sa inghete pana ce o sa ma trezesc in propriul vis observand ca acum propriul timp a inghetat, ca cerul lipseste si ca nu este decat un vis in care trecutul refuza sa se arhiveze iar actualizarea prezentului este cu erori.

#Timisoara #Ground0 #DanIzvernariu #Photoshop #DorisIzvernariu #Esoterism #exoteric #Legendapersonala #DrCarlGustavJung #alchimie #Theosofie #rationalism #Psihologie #esoteric

31 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate