Caută
  • Dan Izvernariu

GROUND 0 : GROUND 0 : Inapoi in trecut


INTRO 6 zile in Timisoara dupa 20 ani de absenta totala in acest rastimp. Urmareste aceasta pagina ce cuprinde ziua I-a si ultima petrecuta in Legenda mea Persoanala trecuta prin..."Gaura Iepurelui" sau Alice ar crede si ar vedea ce vad si eu fara sa mai cred ...dar constatand. O pagina (blog/post) foarte lunga cu...ce am vazut, ce am simtit, ce am facut si ce am revazut dupa 20 ani in care am devenit un alt om intro alta tara si alt oras ce azi il numesc complect : "Acasa in Lisboa

#Legenda Personala: Madrid_Timisoara 30.12.2018 dupa 20 ani pe Aeroportul Traian Vuia TSR

6:55 a.m. 30.12.2018 MadmT Barajas T1, (home) Madrid

Acum aproape 20 ani in urma plecam dn Timisoara catre noua mea casa si tara.

Nu aveam atunci de unde sa stiu ca Lisboa chiar va deveni marea mea pasiune si casa mea.Azi, sunt neasteptat surprins ca dupa 20 de ani de absenta totala din orasul in care m-am nascut si trait trei decenii, de unde toate in Legenda mea Personala au inceput , destinul sau ...soarta ,mai bine spus, a conspirat pentru a ma aduce inapoi, ca un backup la punctul 0 al existentei mele , atunci cand am decis si executat decizia radicala si fara echivoc a schimbarii vietii 180º.

Asa ca la Parchet la Tribunal.

Cateva lucruri trebuiesc clarificate si clasate in final in dosarul constintei mele dupa collapsul din Martie 2018 a sotiei mele si a celor 20 ani petrecuti impreuna.In primul rand doresc sa vad cu ochii mei ,live, cand am spus mereu ca " a meritat ca am plecat", ca " am progresat intalnid si insusind alte culturi"... nimic comparativ, doar evolutiv pentru mine.

Doua locuri nu pot fi la fel oricat de mult semana sau amintesc unele de altele, ele sunt "altceva".Nu am venit sa compar ci am venit sa confirm propria constatare.

Se spune ca din afara si distanta lucrurile se vad mai bine si mai ordonat.

Am usoara senzatie de-a ma simti strain, in tara in care am trait 33 ani...dar azi, ca orice turist sosit prima oara la o destinatie.

Nu stiu mai exact, nimic, cine este Prim Ministru, ce convertibilitatea a monedei au si mai exact care este drumul inspre "casa"cauza a ,modificarii mobilierului urban in doua decade in absenta mea.

Adevarata aventura (sic!) in genul turistului cu Deja-vú si multa fictiune fantastica.

Este momentul sa imi reamintesc si de fotografia anilor 1980 , in Alb-Negru pe film Azomures si hartie "raster"; aceste locuri au rams realmente in amintirea mea alb-negru , gri eventual ...sunt unicele amintiri din realmente alt Secol.

Azi ar fi trebuit sa fiu in Lisboa, acasa sau in cel mai bun caz in Segovia, acesta ar fi fost destinul, soarta insa spune altceva... soarta vrea ca totul sa reanceapa de la 0 cu invatatura aferenta . In fond daca nu sunt alte ipoteze, SHOW-ul trebuie sa continuie sau GO AHEAD DAN!

Sa incepem, sunt multe de facut!


Selfie :Dan Izvernariu, Timisoara dupa 20 ani , locuri M-am reantors in Str. Brediceanu , locul in care am trait 33 ani, chiar locul de unde am si plecat in 17 Dec. spre tari mai..calde. Pentru mine amintiriile sunt ALB-NEGRU; nu stiu dece memoria mea a salvat astfel imaginile trecutului meu. Inca de acasa din Madrid am planuit itinerariul meu ca un reportaj in Legenda Personala . Sper sa pot respecta calendarul si sa nu ratez secvente importante. In acest post imaginiile de fond sunt ALB-NEGRU pentru ca reprezinta trecutul meu asa cum vad eu im memoria mea. Am ajuns pe un cer gri- galben si relativ rece cu foarte multa umiditate dupa cateva zile bune de zapada anterior venirii mele. In acest loc mereu am stat asezat, cand eram copil si ma jucam cu masinute , cand seara fumam in adolescenta si in ultima zi inaintea plecarii. 31.12.2018 "TIME OUT" Bistro Kapa Mall Timisoara Iti mai amintesti de "Povestea Cangurului ce a in tarziat 5 min?" In acest blog, "Povestea cangurului ce a intarziat 5 min." LINK STORY PAGE M-am intors in timp , cu douazeci de ani in urma , cam la acaesta vreme, rece, pesimista si deprimanta. Povestea Cangurului a fost reala 100% nimic fictiune...s-a petrecut la Kapa Mall in barul bistro cand Doris mi-a adus ceasca de cafea la masa , loc si moment de unde toate au inceput. Azi dupa 20 ani am revenit in acelas loc ...ca sa vad...doar ca sa vad...


Timisoara 31.12.2018 , Kapa Mall- la masa mea de acum 20 ani de unde toate au inceput

Cam aceasta este imaginea cu care eu am ramas in minte dupa 20 ani, despre prima clipa cand am cunoscut pe Doris. Mai mult, persoana in cauza ce mi-a adus de aceasta data cafeaua dupa 20 ani, a fost foarte apropiata sotiei mele. Viata cu soarta ei este mult mai stranie in intamplari decat am utea crede, daca incercam sa observam ce se intampla cu noi si in jurul nostru. Am stat cu Loredana la o cafea, intro ora am povestit 20 ani , lucruri bune, lucruri mai putin bune, lucruri ce au fost stiute sau despre care ...nu am vrut sa vorbim. Toate in Memoriam.


Timisoara 31.12.2018 , Kapa Mall- la masa mea de acum 20 ani de unde toate au inceput

Important... in aceasta excursie in #GROUND 0 de dimineata timpul a revenit la 0 la "Time Out" Bistro Kapa . Am vrut si am fost curios , sa vad si sa revad acel moment crucial al vietii mele dupa care am plecat definitiv in lume cu Doris luand viata de la minus si nu de la 0 . Am avut mult curaj amandoi. Acele clipe la aceasta masa pe acest loc au fost intre DA si NU, putea fi tot ce s-a intamplat, putea fi cu totul altceva in alt sens nimic din toata aceasta poveste stranie. Multumim Loredanei si lui Eugen pentru primirea facuta si pentru clipele de film in care am povestit si revazut trecutul. Ne pregatim sa mergem sa o salutam pe Doris la locul de eternitate la cateva sute de metri de aici. Un alt fapt straniu...greu de acceptat.


Timisoara 31.12.2018 , Kapa Mall- la masa mea de acum 20 ani de unde toate au inceput


No comments...


CONTINUAREA (UPLOAD PAGE, NEWS) in curand . Urmareste Feed Facebook post #GROUND0 : Inapoi in trecut

#DanIzvernariu #Legendapersonala #Ground0 #MadalinaManta #MadalinaIzvernariu #DorisIzvernariu #Psihologie #JaguarCars #rationalism #alchimie #PostProductie #Vintage #Oldpictures #MinervaIzvernariu #Boehmia #Timisoara #Lisboa #Segovia #Siouxie

154 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate