Caută
  • Dan Izvernariu

Ground 0 : Winter Solstice 2018In Memoriam Doris Izvernariu by danIzvernariu . Madrid, España Dec. 2018 (video GIF effect & JPEG) Background music: A Perfect Circle _Noose


Draga Doris

Se spune ca totul nu se termina aici, asa. Il iubeai pe Florian Pitis... as vrea sa iti confirm aceasta!

Eu nu stiu ce sa spun relationat cu aceasta cu toate ca 30 de ani am studiat, experimentat si probat esoterismul. Daca este sa primesti acest mesaj virtual in a 4- a dimensiune, atunci il ai...daca nu, a ramas aici pana la sfarsitul zilei mele. Amandoi din initiere stim ca in Unvers nimic nu este la fel de doua ori precum chiar daca nu se pierde si totul se transforma , acel "nimic" este si ramane ce a fost atat cat memoria noastra il pastreaza si...atat.

Azi este Solstitiul de Iarna. Iti mai amintesti nu?! De Sarbatoarea noastra, a Luminii?

Acum probabil sti mai bine ca mine avand "doctoratul" in scoala vietii si Scoala de Valori, in Marele Orient. Doar voi cei care a-ti plecat stiti mai bine ca noi toti ce doar speculam crezand, banuind, intuind... .

In acest rastimp draga Doris, am trecut in adormire si pentru mine poate o lunga perioada de timp sau pentru totdeauna aceasta ADORMIRE.: va continua ramanand doar concluzia celor expermentate magic si rational impreuna. As vrea sa sti, ca din lotul celor treziti la realitate , nici macar Carlos Simoes fratele nostru, nu mai este trecand si el in adormire.

Este primul an cand, singur, voi cerebra Lumina. Anul acesta nu va mai fi cu traditie, cu fast, cu ritual si nu va mai fi cine sa ma tina de mana privind catre Soare in Marea Loja. Au ramas doar manusiile tale albe si nepatate. Am preferat sa plec trecand in adormire solidar cu tine de forma metaforica.

In scurt timp viata, de la plecarea ta, a schimbat multe...imi este tot mai dor de Lisboa, ... asa cum am promis unul altuia in 2006 (6007) acasa in Lisboa ca cel care va ramane in viata are unica obligatie de-a o continua asa cum initial noi am construit punand mai o "caramida" la aceasta constrctie a fericirii si compasiunii umane asa cum am putut, asa cum am vrut...de buna intentie si maniera. Posibil ca am presimtit amandoi aceasta realitate de azi, ca eram EU sau TU in situatie. Asa am gandit, asa am planuit, asa ...am facut! Am spus, FIE!

Ma simt in maini bune alaturi de un suflet bun ce a invatat ca si noi ce inseamna "Dragostea si bunuriile ei". EA mi- a promis sa imi poarte grija pana la sfrsitul zilei mele. Imediat dupa plecarea ta la cateva luni am pregatit calul, spada, scutul si locul de incalecat al partenerului meu , pregatind astfel un nou inceput, o noua lupta pentru "Conquista da Jerusalem" ultima batalie in timpul ce a mai ramas pana la Apusul Soarelui meu. Promit sa ma grija de companierul meu pana la sfarsitul zilelor noastre cand "acestea toate nu vor mai fi" Moulin Rogue , Satine song. Nu avem alta ipoteza, am facut un juramant sacru impreuna, atunci in 2006. Asa cum drumul parcurs 20 ani impreuna pe acelas cal a probat solidarietatea, dragostea si compasiunea reciproca, iti promit acum ca voi continua aceasta virtute si calitate umana, nobila si pana la capat.

Odihneste-te in pace Doris! Te voi vizita in 31 decembrie 2018 la Timisoara (Ground 0) , apoi voi face "un drum intors" precum in gradul initierii 33º in trecut pe pavimentul unde am decis, am planuit gandind...acum 20 ani in urma, pentru un nou inceput pe coridrul stiut, in locul stiut al conspiratiei binelui contra raului ce , atunci... cu 20 ani in urma ne-a incercat.

Jelim, jelim, jelim!

Surorii mele, sotiei mele M B ∴Doris Izvernariu, cavaler si maestru 3º Scottish Rite post mortem, Vest: 01.03.1971 Timisoara - Orient : 22.03.2018 Madrid

Povestea Cangurului ce a intarziat 5 minute

In acest rastimp ... povestea Legendei Noastre Personale , "Povestea Cangurului ce a intarziat 5 minute" (Link) ...asa a fost cand ne-am cunoscut, asa adecis soarta, asa s-a implinit departe de vointa noastra. Nu te amagi! Viata este cat se poate de putin compatimitoare. LINK

#WinterSolstice #SolstitiuldeIarna #DorisIzvernariu #Doris #Masoneria #Freemasonry #Invernalia #Legendapersonala #DanIzvernariu

57 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate