Caută
  • Dan Izvernariu

Ground absolute 0


Nimic dar absolut nimic nu a mai ramas din romatica mea Legenda Personala si nici chiar din punctul geolocatiei real prezentat in imagine ; doar dureroasa amintire a unui proiect de viata ce prematur in pragul realizarii a fost frustrat de Moarte.

Imi pare ca toate au mers in tandem. Cu timp de inflorire, de maturizare si pierzanie.


Acest coridor , acum, imi pare privind prin ochii de atunci (Dec.1999) neschimbat de vreme si dezastru. Prin el am trecut acum , la capatul lui trebuie ca in acest an sa existe REALIZAREA VISULUI de atunci. Pentru aceasta impreuna cu Siouxie ma voi alinia la Start chiar in punctul 0 (din imagine) ca si cum , odata ratata corida , ma simt dator si obligat sa infrunt incaodata aceasta mare provocare inceputa in acest loc cu doua decade in urma.

In judecata mea nu a fost gasit nimic gresit, nimic injust afara de soarta finala.

Multi se intreaba "Care este scopul vietii sau ce a vrut Dumnezeu de la mine?" Asa cum cred in baza experientei mele pana azi, unicul scop al vietii este sa fi fericit si sa oferi fericirea cuiva cu orice pret. Exista extrem de multe suflete sunt pereche, extrem de multa lume are nevoie de protectie, siguranta, ajutor sufletesc, dragoste si garantia cuvintelor: recunoscut si acceptat. Viata este o lupta ades injusta insa iata... aceasta este unica motivatie existentiala pentru progresul si evolutia speciei noastre generatie dupa generatie intro viata scurta, dura si limitata. Este in fapt plastic spus : viata, lupta si responsabilitatea Reginei si a Cavalerului Cruciat pentru sine insusi si pentru terti.

"Calatoria pe mare" ,pe marea ciudata a vietii de la Vest catre Est. Din Lisboa si Madrid catre Timisoara spre cota 0,00 a vietii mele

In Ianuarie, 2019 ziua 01 , pornim impreuna in traditionala calatorie portuguesa de An Nou, "neasteptata" in Legenda Personala , in nivelul 0 al trecutului nostru , in locul in care a existat punctul de rescruce radicala a vietii mele din anul 1998. Acest lucru marcheaza un omagiu adus fiintei umane, acelora care deja au cazut dar au fost prezenti pana azi,proband, dispusi sa lupte cu orice pret pentru a se salva, pentru a salva, a se simti fericiti , a progresa in scurta vacanta oferita de Moarte. O reteta alchimica in care noi am concluzionat si am oferit solutia noastra lasand loc pentru varianta ta in aceasta ecuatie. Albumul de fotografie?

Acest album de fotografie special marcheaza Moartea si Renasterea vietii cu toate partile placute si neplacute, cu toate cele conveniente si inconveniente marcate si experimentate pe proprie constinta asa cum au fost provocate sau au venit de la viata. Un set de fotografii ALB/NEGRU in care culoarea o pui chiar tu, daca doresti...imaginand asa cum noi ...atunci am imaginat ca viata este...sau ar putea fi!

Fiecare secventa prezentata in imagine aparte ne aminteste ca si concluzie si va sugereaza ca ideie, experienta magica a ce am gandit si am planuit, a ce am facut si la ce s-a ajuns in final in marea batalie a vietii din Linia I-a in care doar SOARTA decide DESTINUL ales.

Imagine+imagine...fiecare cu povestea ei.

Un album de fotografie reportaj cu imagini sugestive din Timisoara realizate in perioada 30.12.2018 - 01.06.2019 si procesate digital profesional in atelierul meu din Madrid. Te invit la a ma vizita pentru a afla mai multe in paginile blogului meu "Es La Vida. Es" din websiteul : DANIZVERNARIU.COM incepand cu luna lui Ianuarie de 2019.

#Timisoara #Legendapersonala #DanIzvernariu #Ground0 #MadalinaIzvernariu #SolstitiuldeIarna #DorisIzvernariu #Invernalia #Boh #Boehmia

8 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate