Caută
  • Dan Izvernariu

Dissolve et Coagula!Selfie 3D effect Post Production & Photography by : danIzvernariu . Madrid 2018 Reflexii de toamna tarzie din Legenda Personala Timp de 20 ani am invatat si probat evolutia si progresul personal, treaz, realist dar nu uitand sa visez (inspirat) , loial si incercand mereu just.In 2006 (abia!) am declarat ca la Tribunal ca " tot ce a fost TRECUT , nu mai este valabil decat ca si concluzie" ; in fapt, traim ce recunoastem sau nu , confirmand sau infirmand un act, o istorie, o functie, ... despre "automantuire" va vorbesc.

Acest mod nu a fost inventat de mine. In istoria omenirii de la trib la forma de organizare sociala actuala, totul a functionat pe RECUNOASTERI si insusiri precum pe RENEGARI si urmari.

Omul cu personalitate si constiinta a fost pus mereu in a observa, in a gandi si a concluziona ...facand mai apoi ce a hotarat in raport cu time-line ul istoriei ce a trait.

Asa se explica ca Zei, Dumnezei, Regi, Imparati, Regate, Legi, Filosofii, Sefii, ...parteneri (prin divort/casatorie) au fost confirmati sau infirmati de imprejurari prin gandire si decizie.

Am continuat si azi "ritualul" cafelei de dimineata la terasa cuplului meu ce a functionat decade bune.

Azi, de azi...singur, insa.Moartea a decis viitorul si tot ea a semnalat in constiinta mea "existenta temporara si firava" a fiintei umane, a relativitatii timpului, a relativitatii existentei "EU EXIST".

Asa am avut un moment de contemplare asupra viitorului.

Timp de 20 ani impreuna cu perechea mea a cercetat viata.

A costat mult , foarte mult astfel incat atunci cand am fi putut beneficia din plin de concluzia si de cunoasterea luata si practicata, am fost neasteptat despartiti pentru eternitate.

Se spune ca astfel de secrete duc catre situatii radicale ce impiedica precum limitarea gandirii la cca 10% din potential la a ajunge la acea ...sa punem : "lluminare" ."Si daca as vorbi in limbi dar dragoste nu am / La nimic nu ar folosi" ( Citat aproximativ din memorie, Biblia, Corinteni 13, Dragostea si bunurile ei)Idem in situatia mea!

Daca 20 ani, in proces alchimic filosofic , transmutarea Sinelui propriu(*citeste SCHIMBAREA, pentru neinitiati) , indrumat de scrieriile, Dr. Carl G. Jung, de magicul filosofic arhietip alchimic, de auto analiza, de valentele sociale portuguese in care am intrat.

Azi, cu toata stiinta mea probata ca rezultat scontat, daca dragoste nu as avea, la nimic nu mi-ar folosi tot ceeace stiu!Dar dragoste am!

Asa se face ca am si datoria in ultimul meu act al "secventei Cuceririi Jerusalem-ului" in care se da ultima batalie inainte de-a ajunge in Marele Orient.

De data aceasta, insa, nu am sa mai "imping" la ce trebuie si cum trebuie ci am sa spun doar incercand sa fiu explicativ trezind doar apetitul probei viitorului meu partener si nimic dar absolut nimic mai mult.

Voi juca un rol al recunoasterii, parte ofera viata, parte ofer EU propriu, nu are rost sa te bati si sa mori pentru o cauza ce nu a fost inteleasa la timpul ei, nu a fost simtita din perspectiva dragostei ...Accesul la "secrete" este parte impiedicat de Putere, parte insa de LIMITARE si atunci?!

Accesul iti este oferit , daca vrei il iei, daca nu nu. NIMENI si NIMIC nu te obliga pentru ca in final este decizia SORTII destinului propus.Si , da, am cerut-o in casatorie iar ea a acceptat.

#Photoshop #DanIzvernariu #Legendapersonala #MadalinaIzvernariu #alchimie #Masoneria

31 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate