Caută
  • Dan Izvernariu

Chauffeur de luxMa simt Micul Diavol cand te asez la masa adulmecandu-ti parfumul. Glumesc si spun: - Stii dece un adevarat domn aseaza tacticos o femeie la masa? Este unica sansa cu vedere exacta in decolteu atat de discret incat nici tie nu o sa iti vina sa crezi ca ai fixat imaginea dupa bunul plac facand un serviciu elegant si mult apreciat. ELAINE (Sketch) Atumn 2018 Dramatic portrait in PsCss , Post Production by danIzvernariu . , Madrid, España

2018 Oct. Cred ca orice femeie se doreste fotografiata macar odata in viata in tema dramatica a filmului

Femeiile sunt mai sensibile, ele viseaza "pelicula" inca din adolescenta. Cele mai multe reusesc sa exprime acest aspect in alegerea rochiei de mireasa. Mereu tema "printesei" ...si atunci? Nu am dreptate? Putine insa aleg imaginea rara, lucrata pentru ca, adevar... putine mai stiu sa se ingrijeasca azi , tocmai azi cand nu exista "fisura" in cosmetica, vestimentatie, film cu talc ca exemplu de viata, informatie diversificata si comparativa... da tocmai azi, multe au uitat sa fie femei. Am vazut si am cunoscut o sumedenie de oameni, M/F, ce merg pana la un punct cu maturietatea, cu feminitatea si cu masculinitatea ce o joaca in primele momente ale intalnirii . Sti, in primele minute toti sunt "macho" si toate sunt "real moms" pentru ca la cea mai mica schimbare de atmosfera in dialog spre "dragut" totul sa devina prostesc de copilaresc si fara limita. Generalmente, o intalnire este compusa din secvente garduale in care...mai si glumim inteligent si elegant/elevat insa nu ne pierdem timpul cu aceasta. Contrariu (experimenteaza!) se ajunge in acel vulgar ce strica toata fatada si aroma filmului in care joci, in care chiar ai dorit sa joci...mai cateva minute in urma uitand aceasta. In final toti acestia sunt nemultumiti. Nemultumirea se va vedea in viitorul pe scurt timp sau departatat dupa caz. Aceasta nemultumire vine din faptul unic ca desi ai incercat sa atingi visul propriu jucand cartea eleganta a calitatii ai cazut in vulgar fara oprire. De aici adio, romantic, adio sexualitate tantrica , adio incredere dece nu...?! Viata m-a invatat sa gust si sa trec prin toate experientele concluzionand si adaptand La prima intalnire cu mine (o descriu acum) am invatat sa fiu in primul rand EU si sa observ partenera de modul discret astfel incat sunt mereu in sprijinul, complectarea si provocarea ei in functie de "strada" pe care am ajuns in baza dialoglui. Sunt genul rar ce inca mai deschide si ajuta asezarea femeii in masina sau la masa . Niciodata nu am trecut prin fata masinii in care ea era deja asezata in interior. Niciodata nu am intrat primul intrun loc in care nu are hol iar daca am facut aceasta pentru a ghida, am cerut intai permisiunea. Nu imi amintesc sa fi fost vreodata "gomos" mereu am fost relaxat asteptand din <ping-pong> ul discutiilor sa ajungem la scopul dorit, canalizand din timp catre...discutia intreaga. Mereu am avut grija ca intalnirea sa nu fie fara rost precum niciodata nu am incheiat o prima sau a doua intalnire in pat. Recunosc ca de multe ori m-am pregatit anterior cu lux de amanunte posibile ca scenariu pentru a nu cadea in vulgar. Generalmente la intalniri dupa primele 20 sec. memoria se goleste brusc cazand in "pauza" de idei, un fapt cat se poate de incomod. Mereu am lansat un subiect lejer sarind de la una la alta si observand reactii; observatia te duce in mod sigur la a sti cum si in ce sa continui fara a plictisi sau pentru a da persoanei invitate posibilitatea de-a comenta intuind precis ca are ceva de spus.


Niciodata nu intreb nimic!

Ma feresc sa fac aceasta pana ce nu cunoasc persoana bine . Odata ca sunt convins ca intreband din prima primesc raspunsul dorit pe masura intrebarii si a doua, sunt in imposibilitatea (prin necunoastere) a persoanei sa o verific in raspuns prin gest si grimasa sau prin inflexiunea vocii. Ma consider cumva conducatorul intalnirii sau eveniment la care doresc sa fie totul in confort si siguranta, momentele de maxim fiind exprimate prin curtoazie discreta si nimic altceva. Ce pot garanta?

Este simplu, o relatie ce merge struna din prima strangere de mana sau este ultima intrevedere la care fac fata onrabil si atat. Lumea azi este foarte dezamagita de propriile relatii. este pentru ca generalmente se alege doar culoarea si nu suportul persoanei vizate cadidat. Majoritatea se grabesc sa ajunga in pat descoperind mai apoi ca ...paradoxal sexulatiatea la toti si la toate incepe la fel si se TERMINA tot la fel.

#DanIzvernariu #luxfashion #Luxurycars #Jaguarcars #Legendapersonala #Vintage #Photoshop #rationalism #Boehmia #Autumn #modelling

24 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate