Caută
  • Dan Izvernariu

Focus contrast PsCssPost Production by : danIzvernariu . , Madrid, España 2018 . Modelling : Madalina Manta , Segovia España Cat de mult peisajul arhitectonic din Segovia te face sa crezi ca te aflii in Italia. Interesant , in afara multor detalii ce imi amintesc de ceva anterior special, Madalina a mai ales un mod de-a se fotografia intre alte 5-6 locuri ce nu eu le-am indicat dar ea a ales.

Acest aspect , ca tema, l-am mai fotografiat o singura data in gradina palatului alchimic din Sintra, Portugal in 2009, "Quinta da Regaleira" . Era insa alaturi de un Leu ... acum abia fac cateva conexiuni intre subiectul meu de atunci fotografiat alaturi de un Leu statuie si cel de azi actual fotografiat alaturi de sfinx.

Poate ca prima imagine de atunci in 2009 a fost o predictie interesanta a ceeace azi se intampla. Este mult mistic intamplat in Segovia. Aceste imagini sunt o experienta in Photoshop in care am plecat de la focus subiect la degradee decolorare imagine astfel incat privrea sa perceapa contextul intregii imagini insa sa vorbeasca doar de subiectul fotografiat.


Post Production by : danIzvernariu . , Madrid, España 2018 . Modelling : Madalina Manta , Segovia, España

Oricine care viziteaza Segovia, se fotografiaza langa celebrul Apeduct roman construit in sec 1, ce functioneaza si azi. Este, ma rog, punctul de atractie turistic ...totul normal si nimic nou pana aici. -Ce difera , acum ca imagine? Post Productia imaginilor initiale, originale in care cumva totul este uniform in paleta de culori. In aceasta tema "focus" am intentionat sa conturez subiectul si nu fundalul. Este foarte clar ca Aqueducto este unic, este ca si cum te-ai fotografia langa Piramide in Egipt. Lumea deja stie din amintiri sau cultura ca aceasta imagine aminteste sau chiar este in Segovia. Portretul turistic generalmente este acela " eu si ... (numeste obiectivul...Stefan cel Mare statuie) ", cumva uzual si vulgar in care persoanele lipsite de imaginatie se fotografiaza nu stiu dece zambind langa ... - A devenit atat de comuna aceasta imagine incat finalitatea pare ca este o "testimunha" (proba) genul "si eu am fost acolo" departe de ideea mai profund spusa " eu chiar am fost acolo privind".

In general ai sa observi ca in art, modelele zambesc rar. Sti dece? Unl din motive ar fi...imagineaza, o usa pusa in toc la o camera este pentru a sta inchisa si nu deschisa. Zambetul sau rasul este o caracteristica temporara (de moment) precum usa deschisa in cazul exemplului. In secunda instanta, trebuie sa sti ca excesiva dragalasenie si amabiitate aratata prin zambet nu inseamna certitudine si pariu ba dimpotriva, in unele cazuri s-a dovedit a fi contrara asteptariilor noastre marcand mai un fiasco in alegere. In final, important, in Photoshop noi urmarim sa iti conducem privirea spre ceeace noi vrem sa aratam astfel incat vei intelege mai bine privind cu atentie punctul focalizat, despre ce anume ma stradui sa vorbesc exprimand vizual ceeace am gandit.

#Segovia #MadalinaIzvernariu #Photoshop #PostProductie #PostProduction #Psihologie #modelling #luxfashion #LaDiva

27 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate