Caută
  • Dan Izvernariu

Cadru de film in PsCss


Prezentele imagini fac obiectul studiului transformarii si procesarii in Photoshop avand ca tema alterarea culorii si cadrul de film ca secventa. Am profitat de post procesarea unor imagini ale Madalinei pentru ca , inspirat , portretele ei m-au dus undeva in cadrul si imaginea portuguesa ca prezentare de lux fashion.

In paralel am sa va vorbesc despre...altceva. A devenit un fapt obisnuit in blogul meu, va reamintesc ca in paralel ce va prezint performante, idei, schite si lucari, va povestesc despre altceva regularmente ce sta doar la baza ideii de la care am plecat incepand sa lucrez. Azi despre: imaginatie, scenarii, inspiratie, esoteric si practica a meditatiei pentru revelatie. Femeia blonda in alb si masina de lux Este emotionant pentru mine sa spun , azi ca sunt martorul propriiei mele imaginatii data de meditatie profunda, acea stare alfa in care ai posibilitatea sa vezi... .

Era in anul 2010 sau mai precis cu cateva luni bune inainte de a face fotografia de background de mai jos.

Din anul 1993 (repet pentru cine nu a stiut!) practic o forma a meditatiei tantrice cad este posibil si una de meditatie in stare de autohipnoza. Am ajuns la performante inaintate insa nu cand vreau ci cand este posibil si nu pot inca vedea ce vreau decat uneori.

Regularmente imi este revelat acel eveniment ce in momentul respectiv imi pare chiar absurd insa ce in final se releva in realitate; de cele mai multe ori nu am raspuns la intrebarea mea dar ceeeace se releva ca imagine in meditatie se materializeaza vadit si cu lux de amanunte astfel incat nu este loc de indoieli sau lucruri aproximative ci exacte.


Tema da fotografia: Pelicula de filme vintage - Cores douradas

Pós-processamento: danIzvernariu . Outubro de 2018

Modelo : Madalina Manta

Background : Bairro Graça de Lisboa, Portugal In anul 2010 , acasa in Lisboa am reluat un experiment mai vechi, o viziune in viitor asupra viitorului meu. Cateva detalii de inceput: la acea data nu aveam propria masina si nu cunosteam pe nimeni de sex feminin , blonda si cu placerea speciala de-a se imbraca in alb. Meditatia a fost una de procedura tantrica asistat ca exercitiu. Transa in care am intrat a fost relativ scurta in jur de 30 min. iar intrebarea a fost o dorinta : "un eveniment placut din viitorul apropiat legat de mine". Descrierea exacta a revelatiei imaginare a fost proiectia : Eram pe strada, undeva in fata unui magazin vechi din cartierul Graça de Lisboa. Magazinul avea un parasolar la intrare, albastru cred. Eu priveam undeva in jos catre pragul usii astfel incat vedeam in detaliu pietrele cubice ale pietonalului. Dupa un timp din magazin (Pastelaria?) a iesit ea. Era blonda, avea parul lung si era imbracata in alb , purta o rochie , alba. Nu imi amintesc chiar deloc trasaturiile ei insa in acea imagine parea ca ne cunoastem si scena in sine era ca si cum as fi asteptat afara iesirea ei din magazin. Apoi imaginea brusc s-a schimbat, ma aflam pe strada mea in fata casei intro masina de lux judecand finisajul interior. Nu as putea spune nici azi ce culoare avea masina cu atat mai mult ce marca era dar sezand pe scaunul soferului am vazut cusatura eleganta a pielii tetierei din dreapta mea , o piele crem deschis si prin parbriz am zarit imaginea marginii capotei deducand astfel ca masina in sine avea o culoare fie albastra inchis fie verde inchis. Final revelatie.

Marturisesc sincer ca am fost foarte bulversat de aceasta imagine ce nu avea leagtura cu nimic din realitate, eu fiind casatorit cu o femeie bruneta , nu aveam masina si mai mult nu aspiram la o masina de lux. Din start am realizat ca ceva radical se va schimba in viata mea in viitor. Acest fapt mi-a dat fiori si m-a prost dispus .


Tema da fotografia: Pelicula de filme vintage - Sépia oxidada

Pós-processamento: danIzvernariu . Outubro de 2018

Modelo : Madalina Manta

Background : Bairro Graça de Lisboa, Portugal Rezultatul? Rezultatul apare dupa 8 ani, azi. Intradevar actualmente am o masina de gama inalta de lux cu un interior de piele crem deschis cu cusatura fina ; masina in cauza este un Jaguar verde inchis la care atunci nu puteam sa sper in mod rational.

In acest rastimp, sotia mea a trecut in eternitate. Acel fapt ce mi-a dat fiori acum 8 ani urma vazand in imaginea mea pe altcineva si intuind o schimbare radicala. Nu am stiut insa conditiile pentru ca subiectul cerut a fost repet:

"un eveniment placut din viitorul apropiat legat de mine"

☘☘

Actualmente ma aflu in Madrid insa dorinta mea este sa ma reantorc in Lisboa mea .

Ma voi reantoarce in curand si am convingerea ca imaginea revelata prin meditatie se va incheia aidoma asa cum pare.

Lipseste sa vad in realitate, pe cine astept afara din magazin in strada, cine este femeia blonda in alb ce se comporta in relatie cu mine familiar ...precum a aparut ca secventa in 2010 in meditatia mea la iesirea din magazinul (sau Pastelaria) din vechiul meu cartier Graça din Lisboa. Este unicul lucru ce inca nu s-a materializat pana azi.

☘☘☘

Exoteric: Practic nu cred ca exista un scenariu scris al vietii ci exista o posibilitate ce tine de fizica quantica prin care cateodata cu sau fara voia noastra putem vedea ceva, o secventa, din filmul vietii noastre cu play si skyp >>> Aceasta concluzie momentana a mea ramane deschisa si poate voi mai reveni asupra concluziei ei in paginile blogului meu.


Background : Bairro Graça de Lisboa, Portugal. Fotografia: danIzvernariu .

#Photoshop #Lisboa #MadalinaIzvernariu #Legendapersonala #Esoterism #exoteric #rationalism #Vintage #luxfashion #Tantra #esoteric #modelling

30 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate