Caută
  • Dan Izvernariu

Sunt de JAGUAR , dar...


In vara aceasta spre marea intristare nu am mai ajuns la concentratiile noastre JAGUAR ESPAÑA (brand cars owners) ; situatia este de asa maniera incat astfel de iesiri imi fac bine insa imi pot face si foarte mult rau. Totusi am vizitat Chanoe in Cidade de Imagem , Madrid salonul auto classic des frecventat anii trecuti ca sa actualizam realitatea ce o traiim, ca sa mai diversificam putin viata.


Chanoe Classic Auto Showroom , Madrid España summer 2018 Am dorit sa am un Jaguar inca din copilarie, spuneam undeva in blog posturiile anterioare. Nu pot spune ca am fost candva indragostit de nume celebre dar mereu am fost placut impresionat de forme, design si complexitate in detaliu. Ma uitam la cele doua masini din imaginea de mai sus, doua marci diferite. In plan secund Jaguarul meu sType desi mai nou ca design face fata chiar si super elevatului clasic de luxury a autoturismelor cu o clasa superioara gamei de lux a brandului Jaguar.


Chanoe Classic Auto Showroom , Madrid España summer 2018 Consider masina un accesoriu important in utilitatea actiunii de miscare timp/spatiu pentru ca in tari mari recum Spania, Franta, Germania... distantele sunt chiar foarte mari si trebuiesc parcurse in siguranta si confort .


Chanoe Classic Auto Showroom , Madrid España summer 2018 Odata ce am ajuns detinatorul unui Jaguar am upgradat si memoria mea culturala invatand din surse sigure ceva din istoria brandului pentru a nu fi atat de penibil incat sa am ceva de pret dar sa nu stiu mai nimic despre acesta. Sunt mandru de masina mea pentru designul elegant britanic si pentru confortul si siguranta ce mi-o ofera la drum dar si pentru unicitatea designului ce o face vizibila azi pe strada din 100 de alte masini.


Chanoe Classic Auto Showroom , Madrid España summer 2018 Ce spun femeiile despre astfel de marci? Din experienta mea de prezentator in salon auto clasic / brand Jaguar (i.e. :) chiar si femeile se arata interesate de designul elegant al masinilor ce au o prezenta unica si cu aparenta forte. Desigur ele nu vor fi interesate de parametrii tehnici , insa sunt capabile sa compare si sa fie atrase la fel de mult cat de o poseta Vuitton la mare pret. Inca nu am gasit o femeie ce s-a plictisit aici. In alte cuvinte... Sunt de Jaguar dar recunosc ca designul altor branduri (nu le pomenesc aici din loialitate pt brandul meu) ma incanta si apreciez.

#ChanoeShowroom #DanIzvernariu #MadalinaIzvernariu #JaguarCars #Luxurycars #luxfashion

26 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate