Caută
  • Dan Izvernariu

Gradini prohibiteSecret Gardens - "Fluviul Negru" private collections danIzvernariu ., Sintra 2011 Quinta da Regaleira Modeling : Doris Izvernariu, & Mauro R. , Lisboa Portugal Din anul 1993 cand am fost initiat in arata alchimica esoterica, am inceput si studiul simbologiei asupra constiintei asa cum psihoanalistul Dr. Carl G. Jung a prezentat ca studiu in "Opere Complecte". Repet aceasta pentru cei care au pierdut aceasta mica informatie in ceeace priveste pasiunea mea pentru studiul occult ramas undeva in "adormire" incepand cu anul 2012 in Wellington New Zealand. Am participat o perioada lunga la sesiuni oratorice ale aulei Nova Acropole de acasa din Lisboa; era in fapt unicul loc in care tratatul alchimic si simbologia au fost luate in serios. Pana in acest an 2018 in Madrid am tinut in cenzura anumite lucrari ce "ar putea depasi intelegerea publicului profan"; odata cu deschiderea propriului website am decis ca aestea nu pot ramane de sertar si ca o parte din ele pot fi prezentate public.


Imaginea initiala cu tematica : (2) *Secret Gardens - "Fluviul Negru" private collections danIzvernariu . , Sintra 2011 Quinta da Regaleira Modeling : Doris Izvernariu, & Mauro R. , Lisboa Portugal Final alchimic vorbim despre: frontiera dintre viata si moarte, despre, sufletul nehotarat, despre contrariile APA/FOC ce au nascut Mercurius , despre Anubis , despre respingator si excelentia sculpurala, despre mitul nuferiilor parfumati ce isi au radacina in malul rau mirositor , mit ca proba a ca perfectiunea porneste sau isi are radacina in contrariul ei... s.a.m.d. legat de Legea atractiei contrariilor ce se complecteaza (Yng-Yang). Aceasta imagine a fost folosita in Lisboa la cateva seri de oratorie avand ca tema Alchimia Sec. VI privind insa si ideia de "Camera obscura" destinata testamentului pentru initierea masonica. Tehnic: Fotografia in cauza a fost facuta in doua diferite ipostaze in cadrul spatiului Quinta da Regaleira , Sintra, Portugal destinata pe 14 hectare misticei calatorii initiatice "de la Intuneric la Lumina" din Legenda Personala. Astfel in anul 2011 Aug. am realizat in prima sesiune foto proprie doar personajele pentru ca o luna mai tarziu sa revin in acest spatiu pentru a fotografia proiectii de lumini . vezi prima imagine de sus. Finalitatea a fost prelucrarea on Photoshop cu adaus de obiecte si corectii diverse.

#Photoshop #sexualcontent #DorisIzvernariu #DanIzvernariu #Esoterism #Masoneria #Freemasonry #Alchemy #alchimia #DrCarlGustavJung #Erotic #Tantra #ScottishRite33 #esoteric #alchimie #Legendapersonala #PostProduction

32 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate