Caută
  • Dan Izvernariu

Mysterium ConiunctionisInspired by Dr. Carl G. Jung. "Mysterium Coniunctionis" Photography &Post Production by danIzvernariu . Lisboa , Portugal Modeling: Doris Izvernariu 2010 Lisboa Aug.

Este cea mai veche imagine digitala facuta in Photoshop ca Post Productie. Cred a fost si prima cu tematica anume . Timp de 8 ani a fost imaginea coperta a websiteului (azi 404, websitedown din 2017) FIVEBLUEAPPLES.COM.

Aceasta imagine a fost facuta dupa o fotografie pe plaja Troia Setúbal, acasa in Portugalia in jurul lui August 2010. Cateva zile dupa reantoarcerea noastra acasa am repetat-o ca imagine de studio adaugand simbologia esoterica a Graalului in maniera filosofic Alchimica. Am fost inspirat de contrarii : apa-nisip alb/ cer- pamant/ femei-barbati/ vant-val...plaja lucruriilor asa cum se reflecta si in viata.

Lumea a inceput sa observe si sa constientizeze ca sexualitatea nu este destinata ca un act al imperecherii sau al satisfactiei animalice ci ca latura ei ascunsa reuneste , contopeste si releva materializand apoi in mod "magic" un gand prin meditatie in momentul intercursului. Parte este chimia ce pune in miscare electricitatea gandirii accelerand, parte este tranzmis si reunit ca un camp format din doua forte aflate in armonie si ritm ... . Am sa iti arat ceva, insa, fara sa te invat nimic. Imagineaza ca principiul vasului pus la fiert ce sta deasupra focului va emite in eter vapori si miros ce va atrage ... insecta sa spunem. Acum imagineaza ca orizontalul (focul)masculin cu (vasul, matricea) verticalul feminin ca pozitie tantrica este acelas lucru in care ...aburul si vaporii devin spirit ce atrage nasterea unui nou Univers ce va atrage scopul dorit. Se mai spune, "gand la gand..." ei bine , nu oricum ci tehnic esoteric efectuat in ritm, armonie, extaz si fixare pentru a fi mai apoi inaltat in Univers cu scopulreflectarii lui intru materializare . "Tot Universul conspira ca un fapt sa se intample atunci cand cu adevarat doresti ceva" citat din memorie Paulo Coehlo (Alchimistul). - Iti spune ceva acest lucru? Unii cred ca daca se roaga si tin post se implineste. Poate?! Mai sigur probat 10% din ce ai cerut in acest mod.

La acea vreme nu gandeam la viitorul asa cum arata azi pentru mine. Pe atunci impreuna inca procesam acel UNIO pentru perfectionarea lui si pentru magicul contopirii contrarilor in Cupa dulce amara a vietii inceput candva mai devreme pentru mine in 1993 in Timisoara si continuat din 2006 acasa in Lisboa, Portugal. In alte cuvinte pentru cei mai avansati , am simbolizat imortalizand un gest simbolic al faptelor ce se petrec tantric prin gand in Matrice. Acel simbolic ogor pe care semeni samanta cu scopul germinarii, cresterii si fructificarii. Desigur despre reteta coniunctionis , vorbesc in nici un caz in scopul procreeri speciei chiar daca principiile sunt identice , sunt cu scopuri diferite.

25 ani am cautat sa inteleg doar Legea Atractiei asa cum functioneaza ea, altfel decat la scoala ne invata despre...magnetism. In acesti ani am mai incercat sa inteleg armonia, ritmul, cauza si efectul, probabilitatea si dece , exatzul este pozitionat la limita vietii. Orice descoperire are o factura, ades dura cand aceasta nu este pe placul Puterii. (daca acesta, exista!) -... iata pentru ca ne iubeste "ne-a oferit" liberul arbitru, deci... alege stududiul daca vrei sa mori prematur. Odata ce ai descoperit extazul nu iti mai doresti instinctual viata.

Am sa va destainui cat de interesant este un fapt vizibil privind limitarea noastra. O mare,foarte mare parte a alchimistilor ce au descoperit "reteta" la scurt timp au decedat. Ar putea fi "reteta" un fapt toxic? Tocmai ea care da solutia asupra vietii, a tineretii, a belsugului, a ...inaltarii spirituale? Nu cred! Dar cred (in paranoia mea) ca totul ne este limitat. Ca totul este programat si cand "placa de memorie" are un CPU ridicat, sistemul iti da definitiv ecran albastru si shut down etern.

Asa cum nu putem utiliza in totalitate intreaga noastra memorie, tot asa hack-ul descoperirii cum ar fi posibil ce il faci prin introspectie si gandire, te pune jos oferind experienta, o parte a reusitei ei si... imposibilitatea de-a o repeta, dona, exprima altora.

Femeia este magica pentru ca in aceasta se petrec lucruri ce tin de dissolve et coagula ce nasc universuri nebanuite sau ...iata cu buna stiinta construite insa in mod inspirativ si nimic rational. doar. Te lamauresc, diferenta intre rationalul masculin si irationalul inspirativ feminin este ca primul este in imposibilitatea reproducerii desi stie cum, al doilea cel feminin este in imposibilitatea redarii logice pentru ca pentru ele desi reproduce automat tot ce este inspirativ, de vis si pur spiritual. Iata , mai mult, cele doua caractere masculin/feminin sunt in opozitie si ades in conflict tocmai pentru a nu putea intalni usor Calea prin care are loc: trezirea, eliberarea, evadarea, automantuirea si liberul arbitru cu decizie absoluta asupra propiei vieti, destin si soarta.

Omul a fost construit ca "masina" , ca sclav si ca obedient al Puterii Creatorului. Acesta a primit un spatiu exact, limitat propice vietii lui de atunci (Adam Primordial Kadmon si Eva) , spatiu in care un timp cei doi au fost doar sub observare, mult probabil pentru ali se da functia automata... sau soricelul alb din laborator. Aparitia Constiintei in opinia mea, a dus la destramarea inopinanta a Operei Creatorului. Aparitia nu a fost intamplatoare ci oferita de cei care s-au opus sclavizarii omului. Cred ca acesta a fost surprins de declansarea ireversibila "peste noapte" a instalarii gandirii umane , acea "aplicatie" intre ochi si creierul treaz dotat de acum cu procesare inteligenta independenta.

Am fost marcati de aparitia in voga a romanului "The Secret" ; daca nici azi nu ai inteles care este procedura imaginatie/gand/act..materializare, azi iti pun pe masa "reteta", aratand CE dar fara sa te invat nimic. -Dece expun acestea? Este simplu, sunt un razvratit impotriva faptelor ce stau in dauna speciei noastre create, alungate, vanate in Matrix, pusa in situatii ce au presupus supravietuirea si incalcarea de frica a normelor interumane. Iata si dece Abel l-a ucis pe Cain! Un alt motiv ar fi, oricine realizeaza ca visul se materializeaza prin gand, meditatie si fapta, ca orice pleaca de la o matrice si are principiul fecundarii lucruriilor UNIO (din doi UNU) prin dissolve et coagula... un fapt contrar Legii , "divide et impera".

Te las sa te gandesti ...daca refuzi, esti sclav, daca primesti esti eliberat si egal Lui insa... nu pentru mult timp. Iata un alt exemplu aleator, Babilon si faptele descrise ce se inchie in colaps ,probat spun.

#Doris #DorisIzvernariu #Legendapersonala #alchimie #Alchemy #sexualcontent #ScottishRite33 #Psihologie #DanIzvernariu #Masoneria #Freemasonry #modelling #rationalism #DrCarlGustavJung #alchimia #Fiveblueapples #Lisboa #esoteric #PostProduction

23 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate