Caută
  • Dan Izvernariu

Dupa colaps...


Discutand cu Siouxie argumentul psihic

Amandoi ne-am maturizat profund. Unii numesc aceasta, "am imbatranit". Noi doi nu credem in aceasta ideie , suntem ambii la 50. Viata si dragostea este pe decade spune Dr. Carl G. Jung. Adevar! Asa este! Daca exista evolutie corecta si sanatoasa , exista viata ca stil si dragoste diferita de la o decada de varsta la alta. Nuai cum sa sti daca nu probezi aceasta; cand probezi intalnesti DUREREA in prima instanta. Tragedia, colapsul si experienta dura a celor 30 ani in urma ne-a reunit azi. In fapt amandoi nici nu stim daca tot ce a fost pana acum a fost un vis sau o altfel de realitate din care am mai invatat ceva in acelas timp, mod si iata uluitor de asemanator.


Dan Izvernariu. Selfie. Vallecas Com. Madrid 2018 Jul.

Siouxie a fost impresionata profund (spune ea!) de modul direct, ritmat si cert cu care am abordat ideia de-a hotara pe loc si la scurt timp...viitorul nostru.Declaratia si intentia fata de ea la scurt, foarte scurt timp dupa ce ambii nostrii parteneri au trecut in nefiinta.

In primul rand ne cunoastem de 30-35 ani. Viata noastra a fost la distante mari insa similara ca finalitate si continut. A fost simplu pentru mine sa imi aleg "regina" pentru ca am stiut cui sa ma adresez , cum sa ma adresez si ce sa propun astfel incat inca de la prima zi , noapte petrecuta impreuna totul a fost garantat fara dubii. Oare?! Nu este simplu, recunosc, am avut ambii noroc... parte a fost voia noastra, parte a fost cea a Universului ce in acest rastimp a conspirat pentru a reuni doua suflete ce 30 ani au tot pierdut. Un fel de premiu pentru efortul depus in a intelege viata, partenerul, dragostea si valoarea. Asa am conchis amandoi discutand 10 zile si 10 nopti ...filosofand, concluzionand si testand tot...absolut tot in ce ne priveste ca viitor cuplu.

Am celebrat in ritual magic si tantric cu multe lumanari aprinse in "Intunericul Noptii" (chiar real!) trezirea noastra la realitatea de ...AZI...asa cum se prezinta ea dupa un collaps. Imagineaza accidentul aeronautic petrecut ... intamplator

Imagineaza (ii spun) cuplul meu si cuplul tau se afla intamplator in acelas avion. Ambele cupluri sunt curate asa cum se prezinta trup si suflet. Ambele cupluri au propria lor istorie, traditie, ...sexual OK daca vrei...insa momentul este lovit de cinic, de spada sortii, de fatal... ... avionul a cazut iar eu si Siouxie suntem acum singurii supravietuitori ai zborului in cauza pierdut de pe radare pe o insula pustie. Iata povestea noastra meta spus. Au plecat iubitii si sperantele noastre, au fost puse jos toate visele si a fost cancelat zborul cu destinatie necunoscuta niciodata atinsa. Suntem doar noi doi pe insula (universul) pustie... .Acesta , asa este Universul nostru acum, aici... Acum, umanul este dator sa isi continuie viata dupa simturi si gandire, dupa concluzia experientei anterioare adaptand si continuand viata plecand de la primarul instinct al continuarii speciei pana la romanticul filosofic dupa care, sincer, tajim toti.

In final putem spune, suntem norocosii soartei pentru o viata ce nu se va incheia urat ci cu un tragic paradoxal... Happy End. Ma mai gandesc ...oare? Siouxie in alte situatii absolut contrare celei actuale , ar fi putut fi amanta mea ideala? In alte contexte,.. Sunt convins ca DA.

#DanIzvernariu #EditorialdeDuminica #Siouxie #MadalinaIzvernariu #Tantra #Legendapersonala #Dreaming #alchimia #rationalism #Psihologie #CarlGustavJung #Punk

55 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate