Caută
  • Dan Izvernariu

Ea, Natura


Madrid, Sosltitiul de Vara 2018 (6019) Ne cunoastem de 40 ani. Niciodata in ultimii 30 nu am interactionat cumva si nu imi amintesc ca in primii 10 nu imi amintesc sa fi avut macar " o sueta". Tot ce a fost , a fost cateva secunde in care ne-am privit, adolescenti fiind. Mai apoi fiecare cu drumul lui in viata. Totusi atractia in ciuda hotararii soartei data de viata, a mers in adormire ca un afluent subetran niciodata revelat de legenda spusa in vreun fel in cercul de cunoscuti. In fapt nici noi nu am stiut despre acest lucru (asa cred!) ce mai tarziu dupa trei decade si un colaps suferit in ambele cazuri in acelas timp , a fost "magic" revelat intrun moment in care pentru amandoi Universul a disparut pentru eternitate. Acea explozie ce a nascut vid-ul dar care a creeat un nou Univers.

Natura umana nu este construita sa traiasca singura chiar daca unii oameni aleg acest lucru din diverse motive.

Dupa 30 ani, timp de 10 zile si 10 nopti ne-am recunoscut ca adolescenti, maturi si oameni azi cu experienta de viata ce iata, s-a dovedit aproape identica in cele traite de fiecare in parte dar probabil putin diferit spus dar in esenta aceleas lucru identic. A fost si este o sansa incredibila in care ai nimerit C, A, si P de (n) luate cate (k) pentru a trage biletul castigator la "Euromilhoes" , acel full pot golind casa. Este un premiu pentru amandoi acum la jumatatea vietii. Rar, foarte rar se intampla aceasta!

Poate ca a trebuit sa facem aceasta "scoala" timp de 30 ani si sa trecem prin toate cate am trecut atat de izbitor de asemanator ca evenimete in viata doar pentru a pretui mai apoi catre mijlocul vietii. Ar putea fi in acest caz uniune perfectionata a cuplului? Mult probabil dat fiind cunoasterea actuala a valoriilor asa cum impreuna separat am concluzionat din experienta proprie, spuneam, similara... ingrozitor de similara. Daca am povesti cuiva separat povestea vietii noastre in mare marsand doar pe evenimente importante petrecute ar avea senzatia ca noi doi in fapt vorbim unul despre altul si nu despre doua persoane diferite ce au trait in locuri si timpi diferiti, in cupluri diferite si total necunoascute intre ele.

Curiozitatea vietii face ca azi, sa planuim impreuna viitorul nostru impreuna gandind la Segovia, la magia tantrica la faptul ca totul se continua la fel insa...altfel spus.


PsCs6 Burn summer colors . Siouxie, Madrid, Photo & Post Production by: danIzvernariu . , Madrid España 2018 Jun

Ne-am asezat pe iarba in Rivas Vacciamadrid privind norii si cerul... Un gand mi-a trecut prin cap amintindu-mi de filmul "Regele Pescar" (1991.Sept.10) The fisher King , ii spun lui Siouxie : - "Hai sa impingem norii cu privirea!" (scena din film, Central Park NYC) ...apoi am incadrat imaginea ei in Natura, in natura lucruriilor firesti si definitive pe aceste pamanturi iberice unde ne vom impamanteni un timp sau doi pana la sfarsitul zilei. The Fisher King , ... Robert Williams


#Siouxie #MadalinaIzvernariu #Alchemy #Dreaming #Legendapersonala #Boehmia #Segovia #PrebodaMadrid #alchimie #SummerSolstice #luxfashion #Punk #DanIzvernariu

54 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate