Caută
  • Dan Izvernariu

Spune Mortii, NU!


Donatia nu mai este de actualitate azi 08.09.2018. Peruca a fost donata Spitalului Infanta Eleonor ,sectiei de oncologie pentru a folosi cuiva ce nu isi poate permite un astfel de obiect dar necesita aceasta. Link Facebook Doris Izvernariu page , post info LINK Acest articol este in scopul mediatizarii unei donatii pentru o persoana (F) ce se afla in situatia chimioterapiei si care a ajuns in stadiul degradarii parului.


In anul 2017, Decembrie, am comandat din Texas , United States, o peruca avand ca tematica "Marlyn Monroe" pentru uzul temporar in studiouriile foto a modelului Doris Izvernariu (sotia mea) ce a fotografiat in exclusivitate pentru brandul Jaguar cars , respectiv pentru cluburiile spaniole ale acestui brand din care facem parte aici in Madrid.


Am dorit in primul rand sa am o "macheta" foto a viitorului look a sotiei mele Doris /2018 transformand "la brunetta" cu tematica italiana alla Monica Bellucci in blonda platinata Marlyn Monroe. Ei bine, destinul si soarta a fost ca in Martie 22 de 2018 sa imi opreasca pentru eternitate acest proiect lasand in urma , vise neâmplinite si frustrare dureroasa.


Aceasta peruca absolut noua a costat peste 100 euro , este din fir sintetic, culoare : blond_platinat , a fost purtata in total aproximativ 10 ore in sedinte foto , stadiul actual: excelent, absolut curata. Obiectul donatiei mele include plata expedierii la domiciliul tau din Romaniain conditiile in care ma contactezi via mesaje private Facebook , (link profil) sau email: dan.izvernariu@gmail.com nu inainte insa de-a avea o discutie privata privind detalii si problema ta. Aditional pagina Contact-me din acest website (link) in "About page" GARANTEZ! DISCRETIE ABSOLUTA. Ce trebuie sa sti inainte de-a ma contacta. In imaginea alaturata ai dimensiuniile reale ale propriului cap, daca acestea coincid (mai mari sa nu fie!) atunci este peruca potrivita pentru tine!


Doris a fost un suflet nobil, mereu a daruit atunci cand cineva a placut un obiect al ei; au fost cazuri in care a daruit propria haina pe strada. Sunt convins ca gestul meu uman si umanist este in continuitatea memoriei ei. In lumina naturala :


Te indemn sa lupti contra cancerului cu demnitate si moral ridicat. Orice fapt ce iti schimba starea psihica iti vine in ajutorul tratamentului ce il faci. Lupta impotriva mortii premature si nu lasa ca depresia sa te doboare. Joaca ultima ta carte,...daca vrei sa intelegi astfel gandind ca daca va fi sa fie... iesirea ta din scena vietii sa fie demna, eleganta, frumoasa si fixata in memoria celor vi ca un actor adevarat ce a indeplinit un rol de neuitat.

Fie ca soarta sa iti surada! Am spus!


Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini tuo da gloriam *** Ritul Cavalerilor Templieri in timp s-a manifestat ca : razboinici, constructori si hospitalieri (baza Crucii Rosii actuale) in care cuvintele :AJUTOR si SUPORT fac parte din educatie si etica templiera ..."nimeni nu ramane in urma parasit..." asa cum tot ce se poate face cu riscul vietii, servind ... camaradul, tovarasul, fratele, apropele si similarul uman.

Doris Izvernariu M.:B.: Vest 01.03.1971 Timisoara - East 22.03.2018 Madrid España Expatria : 09.05.2018

#Facebook #ContraCancer #Legendapersonala #Masoneria #Jaguarcars #Psihologie #ScottishRite33 #luxfashion #Doris #DorisIzvernariu

64 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate