Caută
  • Dan Izvernariu

G.J. Esp


Gentlemen´s Jaguar brand owners España Suntem o clasa aparte. Nu toti suntem bogati financiar insa toti suntem cu acelas stil.. clasic, sport si elegant in acelas timp, educati si cu reguli din care nu sarim sau nu omitem. Avem chiar respectul celor de la Harley Davidson pe sosele doar pentru ca... mereu oferim si nu facem concursuri gratuite. "Un gentleman nu va alerga niciodata ci el mereu va continua sa mearga linistit" spunea Sting.


Azi, Duminica ritualica de cafea de dimineata inaintea intalnirii la adunarea Jaguar owners , neoficiala dar regulara ma indrept spre spalatoria de masini la prima ora pentru aspirat, spalat de praf si verificarea peridodica apresiunii in pneuri. Ma asez la coada , spal masina si...ma inderept catre standul presiune pentru pneuri. In fata la stand o tipa corpolenta ce nu reusea sa umfle rotiile din fata a masinii ei pentru faptul ca nu a reusit sa desfaca capacelele de protectie a supapelor blocate de janta. In spatele ei un tip la 30-35 ani intr-un Audi tras aproape la bara de masina femeii ...in spatele lui regulamentar...eu. Astept linistit ascultand muzica si observ ca femeia se chinuie cu ceva la roti privind in dreapta si in stanga. Inteleg imediat ca este o problema . Ies din masina punand avariile, ma indrept catre ea si in drum ma uit catre tipul din Audi ce state fix privind prin ochelari si fara intentie de-a da ajutor . Ajung la masina ei, o ntreb daca are nevoie de ajutor , imi raspunde ca da si constatam problema in cauza nu foarte grava dar ce solicita putina imaginatie tehnica tipic masculina. Ma reantorc la masina si in drum spre ii fac semn tipului aratand ochiul si masina in sens de " ce? nu vezi?!". Tipul ma ignora si da semne de nerabdare tot nefacand nimic la bord. Intru in masina mea, ii blochez posibilitatea de-a da cu spatele astfel incat e prins intre doua masini fara a putea iesi. Procur o surubelnita din port bagaj si calm ma apuc de treaba la rotiile masinii femeii. Atat de incet incat , tragandu-i cu ochiul ii spun: " fac asta intentionat pentru tipul din spatele tau" . Termin de umflat si rotiile, apoi ma intorc dupa pasta de vazelina afalata in portbagaj eu stiu pe unde??? Cand ma reantorc tipul fierbea ... Ung tacticos capcelele si incepe ritualul ei... imi da servete umede sa ma sterg pe maini..intre timp tipul se pune pe claxonat. Noi il ignoram acum la randul nostru. Imi multumeste si...pleca cu masina. Tipul din Audi isi tureaza motorul la 6000 si demareaza in tromba furios. Intru in masina... trag masina la stand si calm imi umflu rotiile , fara sa ma grabesc razand impreuna cu cativa ce isi spalau masina si au vazut faza.


Dan Izvernariu 2018 Jul , Madrid selfie

La cafea concluzia: unul din motivele pentru care nu ai sa gasesti Jaguar prin pomi sau oprite de Police , Garda Nationala ...este tocmai acesta. A fost pur informativ!

#Jaguarcars #DanIzvernariu #EditorialdeDuminica #ScottishRite33 #Lifestile #luxfashion

29 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate