Caută
  • Dan Izvernariu

Tot ce am trait pana azi pare o simulare virtuala


Sunt 3 luni de cand moartea ne-a despartit pentru eternitate. Viata ,insa, trebuie sa mearga inainte si trebuie dusa pana la iesirea proprie din scena in ultimul act al finalului zilei in conditiile dragostei si a justului. Nimeni nu poate fi condamnat tenebrelor doar pentru ca... . Este legea Tantrica, altminteri traiesti inutil.

Actuala mea relatie pare sa fie si este, o contnuitate total diferita de cea anterioara insa la fel paradoxal, spun, pentru ca traiesc sentimente similare si tot ce se petrece, vom vedea, sunt absolut la fel.

Ne cunoastem de 40 ani insa niciodata nu am interactionat in vreun fel, altul decat o pasiune bine ascunsa niciodata pana azi spusa. Viata si drumuriile ei ne-au oferit cai diferite si indepartate unul de altul. Am avut insa sansa sa ne spunem...ce am avut de spus.

Totul este o conspiratie, nu a mea, nu a ei...ambii insa am trait situatii absolut similare in timpi, locuri, tari si limbi diferite lucruri egale (similare) insa... EGAL ACELEA-SI astfel incat la prima noastra intalnire dupa 30 ani nimic nu ne-a parut strain, nici vocea, nici corpul, gustul sau parfumul .

Te intreb , care este probabilitatea de (n) luate cate (k) in A, P, si C astfel incat persoane diferite cu destine diferite pana la un punct in time-line viata sa faca lucri similare in situatii diferite si sa se intalneasca in conditii tragice similare aproape in acelas timp?


Am petrecut cea mai romantica secventa a vietii mele (si a ei) in Praça Mayor din Segovia, desi va spun, Segovia pentru mine a fost si este un loc intim ritualic aproape in care am revenit , azi pentru a reancepe viata. Nu a existat nici cel mai mic detaliu altul decat am fost obisnuit . Este un CADOU al destinului pentru amandoi. Practic pentru amandoi , actual, s-a schimbat doar persoana, viata asa cum o stiim , nu. Totul in bine ce spun!

Sunt o serie de similitudini in intalnirea noastra din Madrid. Sunt multe...cea mai semnificativa insa este secventa din Piata Mare din Segovia. Imagineaza:


Vizualizeaza imaginea alaturata... o piata mare in care o fotografiez avand ca tema: Luxury Italian stile Romance. O invit apoi la cafeaua de dupaamiaza. Urmeaza excelenta situatie; evit sa ma asez la locul obisnuit din anii anteriori , o lsa sa aleaga intre 5 terase deschise cu cate 10 mese a 4 locuri diferite. Acum atentie! O clipa, ea se uita imprejur si alege chiar terasa mea obisnuita de ani de zile, mai mult alege sa steie la masa la care anterior stateam si peste toate ... a ales si scaunul ... Cum iti poti explica aceasta? Nu este singurul exemplu detaliu ci sunt multe, multe altele in acest caz.

Viata pentru mine a fost o simulare pana acum, de azi este realitate!

#Tantra #Siouxie #DanIzvernariu #Segovia #Esoterism #Legendapersonala #Boehmia #luxfashion

40 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate