Caută
  • Dan Izvernariu

AvatarOlá , sunt Dan Izvernariu va scriu de acasa din Madrid.

Viata mea a suferit modificari radicale care cer distantare, observare, analiza si concluzie corecta si justa asa cum time line-ul vietii mele il dicteaza.

In aceasta perioada 13.06.2018 -25.06.2018 voi face un backup al existentei mele pornind de la un punct anterior ...1983 din care voi reinstala intreaga viata cu aplicatiile ei pentru ca marele gol creeat in Universul meu de conspiratia vietii independent de vointa si liberul meu arbitru.

PsCss collage by danIzvernariu . Madrid 2018 Jun. 2018

In Legenda mea Personala mergand in excursia neasteptata de la Vest catre Est au ramas amintiri si trairi , unele au fost negate, altele catalogate, altele arhivate pentru...mai tarziu, posibil.In fapt tot ce traiim sunt memorii incluse in aplicatii un fel de joc in care "soarecele alb" se gasete mai tot timpul la ungherul spatiului incercand iesirea catre...urmatorul nivel.

Nu pot spune ca viata nu mi-a oferit optiuni si bonusuri in aceasta situatie precum nu pot spune ca nu am ales prin liber arbitru una din acestea pentru noul drum pana la... sfarsitul zilei mele.

Am avut de ales crucial in viata de trei ori.

Prima a fost o alegere lipsita de judecata pentru ca nu aveam exemple anterioare si concluzii.

A doua a fost o alegere rationala insa care din nefericire nu a intalnit conditiile necesare pentru a dezvolta o viata asa cum am visat. Un fapt ce s-a terminat urat, dur, confuz si marcant pe viata.

A treia oara am ales intorcandu-ma in memoria mea si punand un film vechi pentru care si azi inca mai simt vibratia sentimentului de atunci.

Nimic nu este confuz aici chiar daca totul vine din simt si nu are nimic rational pentru ca in fapt iubim pe decade de varsta ce sunt total diferite si dragostea nu are ratiune si nici explicatie implicit.

Am ales o perioada scurta de repaus in mod rational insa ma voi lasa liber simturilor si voi face exact ceeace imi inspira momentul punand abia dupa in "rama" normele si ratiunea in conformitate cu experienta acumulata acum la 50 ani.

De data aceasta nu vor mai exista erori de instalare pentru ca sunt matur si trecut prin experienta.In prima parte a vietii mele INSTINTUL a fost peste RATIUNE, In a doua parte a vietii mele INSTINCTUL s-a intercalat cu RATIUNEA, acum in a treia va fi RATIUNEA peste INSTINCT si in fapt, ultima parte a vietii mele.La revedere pana in 25.06.2018 cand vor urma noi pagini ale acestui blog jurnal al Legendei mele Personale

#DanIzvernariu #danizvernariublog #Legendapersonala #PostProduction #alchimia

26 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate